fbq
Telkkari
13.02.2022 21:15
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV3
danny, erika vikman
Erika Vikman yllättää Dannyn Laulu rakkaudelle -ohjelmassa: julistaa julkisesti rakkauttaan - saa Iso-D:n leuan väpättämään
Telkkari
13.02.2022 21:15
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: MTV3

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelman uuden kauden toisessa jaksossa Danny kokee elämänsä yllätyksen, kun hänen oletettu eksänsä Erika Vikman esittää hänelle kappaleen.

Lue myös: Mitä ruotsinlaivalla oikein tapahtui? Seiskan tietojen mukaan Danny ja Erika painelivat yöksi samaan hyttiin

Erika kertoo insertissä, että kappaleen tarkoituksena on kiittää Dannya siitä, että Erika on saanut kohdata hänet elämässään. Danny on ollut Erikalle tärkeä mentori uran alkuunpanijana.

- Danny on mulle tärkeä ystävä ja musta on tosi hienoa, että olen saanut tutustua häneen. Varmasti olen ammentanut hänestä sellaista sydämen viisautta, Erika sanoo.

Erika esittää Dannylle englanninkielisen klassikkokappaleen, joka kuuluu Dannyn suosikkeihin. Erikan mukaan kyseinen rakkauslaulu tuo hänelle mieleen Dannyn. Erika herkistyy puhuessaan kappaleesta.

- Laulajan kohdalle sattuu joku erikoinen, herkkä hahmo, joka on nähnyt maailmaa. Ja lopulta keskustelu päättyy siihen, että mahtavin asia, mitä tulette tässä elämässä oppimaan, on rakastaa ja oppia vastaanottamaan rakkautta, Erika saa sanotuksi liikutuksensa keskeltä.

- Danny on myös tosi herkkä kaiken sen show'n takana ja sitä monet ihmiset eivät välttämättä tiedä.

Lue myös: Erika Vikman ja Danny jälleen yhdessä?! Näin kävi Helmin

Lue myös: Näin Danny vastaa kohuun yhteisestä yöstä Erika Vikmanin kanssa: "Arvelinkin, että..."

Yllätettävän tuoliin istahtanut Danny näkee nuoruuskuviaan heijastuksina studion näytöiltä. Hänen kasvoillaan käväisee hymyntapainen, kun hän tunnistaa Erikan lavalla. Esityksen aikana Dannyn liikutuksen huomaa hänen väpättävästä leuastaan.

erika vikman
Erika tulkitsee mahtipontisen rakkauslaulun Dannylle.

Myös Erika luo Dannylle hymyn kesken esityksensä. Tunteikkaiden kappaleen loppusanojen jälkeen Danny puhkeaa leveään hymyyn. Hän kiittää Erikaa ja kaksikko halaa toisiaan lämpimästi.

- Kiitos äärimmäisen kauniista tulkinnasta, Danny hehkuttaa.

Danny kertoo, että Erikan valitsema kappale on hänelle yksi rakkaimpia. Kaksikko halaa vielä toistamiseen. Danny myöntää juontaja Marja Hintikalle, että Erikan tulkinta herkisti hänet.

Erika kertoo vielä lavalla Dannylle, miksi halusi yllättää tämän.

- Mä halusin kiittää ystävyydestä ja siitä, että sain kohdata sut, Erika sanoo Dannylle.

Erika sanoo itkeneensä kappaleen harjoituksissa jo kaikki itkut.

Dannyn suusta pääsee syvä huokaus ja sana "huh".

Kaksikko poistuu lavalta käsi kädessä.

- Tämä oli jännittävin juttu, mitä olen koskaan tehnyt, Erika tunnustaa Dannylle lavan takana.

Danny kehaisee esityksen menneen hyvin.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -sarjan toinen jakso katsottavissa mtv.fi-palvelussa 13. helmikuuta. Jakso esitetään MTV3-kanavalla 20. helmikuuta klo 19.30 alkaen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »