fbq
Telkkari
15.09.2018 15:25
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Ari Lahti, Nelonen
Erika Vikman.
Erika Vikman ei saanut ketään seuraksi Nelosen uutuusohjelman kuvauksiin – valtava rintavako paljasti uhkean poven: ”No mutta sitä vartenhan se on!”
Telkkari
15.09.2018 15:25
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Ari Lahti, Nelonen

Nelosella nähdään tänään (15.9.) osittain tuttua tv-viihdettä, mutta taatusti uudenlaisella tatsilla. Kyseessä on kanavan suursatsaus, lauantai-iltana parhaaseen katseluaikaan lähetettävä komediaspektaakkeli Gaala.

Peräti puolitoistatuntinen viihdeshow vyöryttää ruudulle humoristisen gaalatilaisuuden, jossa jaetaan kuvitteellisia Kultainen Suomi -pystejä milloin missäkin kategoriassa. Ohjelman tähtinä tuikkivat Aku Hirviniemi, Linda Wiklund sekä legendaarinen Kummeli-kolmikko Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen ja Heikki Hela.

Jokaisessa jaksossa nähdään myös roppakaupalla nimekkäitä kutsuvieraita. Avausjaksossa vilahtelevat sellaiset nimet kuin Jare ja VilleGalle, Martina Aitolehti, Teuvo Loman, Petri Nygård ja Erika Vikman, joka joutui lähtemään yksin ohjelman kuvauksiin.

– Kyselin niin lyhyellä varoitusajalla mahdollisia mukaan lähtijöitä, etten enää onnistunut saamaan seuraa. Dannykään ei päässyt paikalle, kun oli jossakin poliisien tapahtumassa, Erika harmitteli Seiskalle.

– Mutta onneksi olen niin sosiaalinen, että kyllä minä pärjään!

Erika Vikman päätti lähteä yksin Gaalan kuvauksiin. – Olen vanha Kummeli-fani, joten kun kutsu tuli, niin päätin lähteä!

Moni olisi varmaankin suostunut ilomielin Erikan seuraksi. Vuoden 2016 tangokuningatar oli sonnustautunut juhlavaan mutta varsin rohkeaan luomukseen, jonka kaula-aukko keräsi runsaasti katseita.

– No mutta sitä vartenhan se on! itsevarma ja iloinen Erika nauroi.

– Mielestäni hyvällä maulla saa olla seksikäs. Jos vain itse kokee, että asu on visuaalisesti kaunis, niin mikäs siinä.

Lue myös: Erika Vikmanin kuvankaunis sisar astuu julkisuuteen: tältä näyttää 22-vuotias Jennika!

Kyseinen haalarikokonaisuus löytyi aikoinaan sumujen saarelta, Iso-Britanniasta.

– Tämä on ehdottomasti yksi suosikkiasuistani. Ostin tämän Lontoosta, ja I like it very much – pidän siitä hyvin paljon!

Erika Vikman päätti lähteä yksin Gaalan kuvauksiin. – Olen vanha Kummeli-fani, joten kun kutsu tuli, niin päätin lähteä!
Erika Vikman päätti lähteä yksin Gaalan kuvauksiin. – Olen vanha Kummeli-fani, hän tunnusti

 

Gaala lauantaisin klo 19.30 Nelosella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »