Eränkävijät taistelee Kultaisesta Venlasta: supersuosittu Äijä-koira jättää gaalan väliin - "Se katsoo lähetyksen Elsa-tyttöystävänsä kanssa kotona!"

Telkkari | 11.01.2019 17:02

Luontoreality Eränkävijät kerää lähes miljoona katsojaa tv-ruutujen ääreen, ja nyt sarja on ehdolla kolmessa kategoriassa tämän illan Kultainen Venla -gaalassa. Sarjan yksi päähenkilöistä, kilpisjärveläinen Aki Huhtanen on ehdolla parhaaksi esiintyjäksi yhdessä Äijä-koiransa kanssa.

- Hauskaa päästä taas Kultainen Venla -gaalaan. Eränkävijät on ehdolla kolmessa kategoriassa, mikä tuntuu aivan uskomattoman hienolta. En ole kirjoittanut kiitospuhetta valmiiksi. Jos voitto tulee, sanon mitä sylki suuhun tuo, Aki kertoi Seiskalle.

Eränkävijät Kultainen Venla -gaalassa

Viime vuonna Eränkävijät palkittiin parhaan ohjelman Kultaisella Venlalla, ja tuolloin Äijä-koirakin pääsi nousemaan palkintogaalan lavalle.

- Äijä ei ole tällä kertaa mukana gaalassa. Se pitää nyt vapaata ja seuraa lähetystä tyttöystävänsä Elsan kanssa kotona. 

 

Arktinen kuvausmatka

Aki ja hänen rakkaansa Emilia eivät ehdi nauttia pääkaupunkiseudun vilinästä kuin pari päivää, sillä heidän on valmistauduttava uusien jaksojen kuvauksiin.

Eränkävijät

- Lähdemme takaisin Kilpisjärvelle viimeistään sunnuntaina. Suuntaamme kuvausmatkalle ensi viikolla, joten senkin takia on palattava kotiin pian. En voi kertoa hirveästi tulevasta reissusta, mutta luvassa on arktinen matka. Saa nähdä, tuleeko kovat pakkaset. Kovissa pakkasissa on se hyvä puoli, että silloin on usein tyyntä. Eikä ole ainakaan hyttysiä, Aki totesi humoristisesti.

- Jos on esimerkiksi kymmenen astetta pakkasta, niin tuuli saattaa tehdä olosuhteet inhottaviksi. Silloin aukeilla alueilla lumi pöllyää niin, ettei eteensä näe. Onneksi Äijällä on nenässään oma GPS, kyllä se aina löytää kotiin ruokakupille, hän jatkoi.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Yle, Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!