Matti V

Eduskunnan puhemies Matti Vanhanen yllättää - suoran keskusteluohjelman vetäjäksi televisioon!

13.06.2019 09:45

Keskustan konkaripoliitikko, nykyinen eduskunnan puhemies Matti Vanhanen, 63, alkaa televisio-ohjelman isännäksi! Vanhasen suora keskusteluohjelma nähdään AlfaTV:llä ensi syksynä. 

Kanava tunnetaan lähettämistään uskonnollisista ohjelmista. Viime vuosina kanavan tarjonta on kasvanut, AlfaTV televisioi esimerkiksi Tangomarkkinat.

Vanhasen ohjelmaa on luvassa kuusi jaksoa. Niissä aiheina ovat ilmastonmuutos, EU, globaalin kehityksen vaikutus kotimaassa ja muut ajankohtaiset aiheet, kuten metsien kasvu, työllisyys ja yrittäjyys, kanava kertoo. 

Vieraiksi on luvassa "kovan luokan asiantuntijoita". Show'n isäntä Vanhanen puolestaan aikoo luotsata keskustelut läpi rennolla otteella.

- Haluan välttää ohjelmassa turhaa sisäpiirislangin käyttöä ja käsitellä aiheita mahdollisimman kansantajuisesti, tuleva tv-isäntä kertoo. 

Vanhasella on taustallaan vankkaa toimittajakokemusta.

Ennen nousuaan eduskuntaan vuonna 1991 hän toimi uusmaalaisen Kehäsanomat-lehden päätoimittajana. Pääministeriaikoinaan Vanhanen suhtautui välillä hyvin varauksellisesti mediaan, etenkin kun hän joutui kohujen aiheeksi yksityiselämänsä käänteiden vuoksi.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!