Christoffer Strandberg

Christoffer Strandberg palkkasi managerin: Onneksi joku muu neuvottelee raha-asiat puolestani!

05.05.2019 14:30

Putouksen myötä supersuosioon noussut näyttelijä Christoffer Strandberg helpottaa omaa arkeaan managerin avulla.

Christofferilla on riittänyt kiirettä koko kevään, sillä hän on tähdittänyt Putouksen lisäksi supersuosittua Kinky Boots -musikaalia Helsingin Kaupunginteatterissa. Managerin palkkaaminen vapautti näyttelijälle aikaa varsinaiseen luomistyöhön.

- En millään ehdi vastata kaikkiin puheluihin ja shköposteihin. Se, että on joku, joka hoitaa aikataulut, helpottaa todella paljon. Eikä tarvitse neuvotella raha-asioista itse. Niiden hoitaminen on aina se hieman inhottava puoli tällä alalla. Manageri helpottaa todella paljon asioita, Christoffer kertoi Seiskalle suoran Putous-finaalin jälkeen.

Lue myös: Putous teki Christoffer Strandbergista superjulkkiksen – suosio aiheutti hämmentävän tilanteen: Minut saarrettiin anoppini asuntoon!

Tulevan kesän Christoffer aikoo vapauttaa pahimmilta työkiireiltä. Hän aikoo pitää parin kuukauden loman – muutamia keikkojen aiheuttamia poikkeustilanteita lukuun ottamatta.

- En ole miettinyt vielä lainkaan lomasuunnitelmia. Ehkä teen mitä milloinkin huvittaa. En tiedä, lähenkö johonkin matkalle vaiko ihan vaan mökille.

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!