fbq
Telkkari
05.05.2019 14:30
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Matti Matikainen
Christoffer Strandberg
Christoffer Strandberg palkkasi managerin: Onneksi joku muu neuvottelee raha-asiat puolestani!
Telkkari
05.05.2019 14:30
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Matti Matikainen

Putouksen myötä supersuosioon noussut näyttelijä Christoffer Strandberg helpottaa omaa arkeaan managerin avulla.

Christofferilla on riittänyt kiirettä koko kevään, sillä hän on tähdittänyt Putouksen lisäksi supersuosittua Kinky Boots -musikaalia Helsingin Kaupunginteatterissa. Managerin palkkaaminen vapautti näyttelijälle aikaa varsinaiseen luomistyöhön.

- En millään ehdi vastata kaikkiin puheluihin ja shköposteihin. Se, että on joku, joka hoitaa aikataulut, helpottaa todella paljon. Eikä tarvitse neuvotella raha-asioista itse. Niiden hoitaminen on aina se hieman inhottava puoli tällä alalla. Manageri helpottaa todella paljon asioita, Christoffer kertoi Seiskalle suoran Putous-finaalin jälkeen.

Lue myös: Putous teki Christoffer Strandbergista superjulkkiksen – suosio aiheutti hämmentävän tilanteen: Minut saarrettiin anoppini asuntoon!

Tulevan kesän Christoffer aikoo vapauttaa pahimmilta työkiireiltä. Hän aikoo pitää parin kuukauden loman – muutamia keikkojen aiheuttamia poikkeustilanteita lukuun ottamatta.

- En ole miettinyt vielä lainkaan lomasuunnitelmia. Ehkä teen mitä milloinkin huvittaa. En tiedä, lähenkö johonkin matkalle vaiko ihan vaan mökille.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »