fbq
Telkkari
14.09.2019 13:50
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
bb
Big Brotherilta ensimmäinen rangaistus niskoittelusta ja sääntörikkomuksista - miten käy Jukan ja Eeva-Leenan suhteen? Pörröiset käsiraudat estävät römpsäleikit!
Telkkari
14.09.2019 13:50
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Big Brother -talossa on toistuvasti rikottu sääntöjä, jonka vuoksi kaikkivaltias isoveli on laittanut asukkaat kuriin rangaistuksen avulla. 

bb

Asukkaat on nimittäin kahlittu toisiinsa käsirautojen avulla. Kyseessä eivät ole mitä tahansa kahleet vaan pehmustetut ja pörröiset!

- Ketjusta saa irrottautua vain wc:ssä tai päiväkirjahuoneessa käydessä, tai pukeutuessa ja riisuutuessa. Jos joku asukkaista irrottautuu ketjusta, on muiden kytkeydyttävä välittömästi yhdeksi ketjuksi ja odotettava puuttuvaa ketjun jäsentä mahdollisimman lähellä häntä, Big Brother tiedotti. 

eeva.leena ja jukka

Lue lisää: Huhhuh, mitä seksipaljastuksia BB-talossa – Eeva-Leena harrasti anaaliseksiä ja katsoi samalla piirrettyjä: näin hän selitti tilannetta!

Asukkaista on tehty kaksi ketjua, joka on onnistunut tekemään särön Jukan ja Eeva-Leenan suhteeseen. Pari on viime päivinä viettänyt tiiviisti aikaa myös seksin harrastamisen ulkopuolella, jonka vuoksi kaksikolla onkin totuttelemista uuteen pesäeroon. 

Jukka ja Eeva-Leena ovat harrastaneet intiimejä leikkejä myös keskellä kirkasta päivää. Aikaisemmin tällä viikolla Eeva-Leena kommenoikin Jukalle: Kyl mä näistä vakavista keskusteluista huolimatta niin kyl mä odotan innolla, että päästään römpsännuolemispuuhiin. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »