bb-kimmo

Big Brother -talossa tunnustuksia perhesuhteista - Kimmo raivoistui äidilleen: "Mua ei vi**uakaan kiinnosta sun mielipide!"

18.10.2019 15:30

Big Brother -talossa on viime päivinä keskustelu runsaasti ulkomaailman tapahtumista sekä kilpailijoiden läheisistä. 

Kimmo pohti perjantaina, että ensimmäiseksi Big Brother -talosta pääsemisen jälkeen hän aikoo suunnata pohjoiseen.

- Mä lähden Rovaniemielle haistelemaan, vieläkö on sukulaisia, mies naurahtaa.

Asukkaat saivat viime viikolla kirjeitä perheiltään ja läheisiltään. Kimmo sai lämpimän viestin siskoltaan, joka kertoi koko perheen olevan ylpeä rohkeasta lennonjohtajasta.

Lue myös: Hiljainen BB-Kimmo paljastaa - baarireissujen jälkeen legendaariseen pornokauppaan: "Siellä on todella hc-meininki, glory hole ja cruising area" 

kimmo

- Ainakaan ei ole vielä tarvinnut hävetä, tai kieltää sukulaisuutta. Ollaan ylpeitä sinusta etelän vetelä, kirjeen lopulla kehuttiin.

Kun Kimmo kertoi äidilleen osallistuvansa Big Brotheriin, ei vastaanotto kirjeen sisällöstä huolimatta ollut kuitenkaan lämmin. 

- Sehän oli ihan kauhuissaan. Tuli äidin kans hirvee riita siitä ekasta puhelusta. Sitten tuli vähän rumasti sanottua: mua ei vi**uakaan kiinnosta sun mielipide. Siinä ei sitten hetkeen oltu yhteydessä. Pari päivää ennen tänne lähtöä äiti soitti, että ehkä tästä selvitään, Kimmo jatkaa. 

Katso myös BB-VALVOMOn tuorein jakso - vieraana Mira!


 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!