Kimmo

Big Brother Suomi: Kimmo sai känniurpoilusta kolmen päivän morkkiksen!

26.10.2019 17:59

Ville ja Kimmo pohtivat kulunutta viikkoa. Ville on tyytyväinen, että vaikeuksista huolimatta asukkaat onnistuivat tehtävässä ja saivat kaapin täyteen ruokaa.

- Täytyy sanoa, että en mä vaihtais pois sitä autokokemustakaan, Ville toteaa viitaten Kimmon ja Kristianin kännitouhuiluun autossa muiden edessä.

Ville kokee, että tilanne oli loppujen lopuksi antoisa koettelemus hänelle. Kimmolla on ollut vaikeampaa.

-Eipä siitä oo kukaan nauttinut siitä tilanteesta, eikä sen jälkeen. On anteeks pyydetty ja kärsitty ihan tarpeeks.

Armoton morkkis

Kimmo kertoo, että hänellä on ollut raskasta viimeiset kolme päivää bileillan jälkeen, mutta nyt kelkka on kääntymässä. Raju morkkis pisti miehen koville, ja koti-ikävä vain pahensi oloa. Aikaisemmin Kimmolla on ollut talossa vain pienempiä, alle päivän kestäviä harmituksia.

- Mulla oli kokonainen kolme päivää. Se oli aika suossa tarpomista, Ville kertoo omasta harmitusvaiheestaan talossa. Kimmo ymmärtää Villeä. 

- Se on vähän paha, kun siihen moodiin pääsee, niin sieltä ei nousta helposti, hän toteaa.

Ville muistuttaa, että Kimmo voi koska tahansa tulla juttelemaan hänelle, jos on paha mieli. Kimmo sanoo, että hän tietää, että Ville on aina valmis kuuntelemaan.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!