fbq
Telkkari
03.12.2020 16:30
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
BB-Valvomo: Paula halusi ulos Big Brotherista useaan otteeseen – ”Olen 40-vuotias, minun ei tarvitse katsella tällaista!”
Telkkari
03.12.2020 16:30
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Paula oli Big Brother -talossa ensimmäisestä päivästä alkaen. 12 viikon aikana hän harkitsi luovuttamista useita kertoja.

- Se tuli joka toinen päivä. Pyykkiviikko, eläinviikko… Muutaman kerran oli niin lähellä, etten lähtenyt isoista ovista. Olen 40-vuotias, minun ei tarvitse katsella tällaista! Ja kun vielä viimeisellä viikolla olin sen poronenän kanssa.. Jos olisi ollut kolmas viikko, olisin lähtenyt. Oli muutama hetki, kun harmitti, että tuli lähdettyä mukaan, Paula myöntää BB-Valvomon haastattelussa.

Katso myös: BB-Valvomo: Nämä hetket olivat Big Brother -voittaja Joelille kaikista raskaimpia – ”Siinä tekee mieli lähteä kotiin”

Liikaa juhlia

Elo Big Brother -talossa erosi merkittävästi kuntoilua ja terveellisiä elämäntapoja rakastavan Paulan normaalista elämästä. Vaikka hän kertoi ennen ohjelman alkua olevansa myös kova juhlimaan, alkoivat Big Brother -talon ”bibikset” olla Paulalle liikaa.

- Ikävöin ehdottomasti urheilua ja terveellistä elämää. Puolivälissä ajattelin, että eivätkö bileet voisi jo loppua. En vain kehdannut sanoa sitä ääneen. Kyllä siihenkin moodiin pääsi. Maltan tuskin odottaa pääseväni omaan arkeeni ja terveelliseen elämään.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »