fbq
Telkkari
05.11.2020 12:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan Toimitus
BB-Valvomo: Ella läyhäsi talossa huolella – pyörsi puheitaan talosta poistuttuaan: ”En koe sen olleen p**kanjauhantaa”
Telkkari
05.11.2020 12:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan Toimitus

Big Brotherista sunnuntaina häädetty Ella on ollut yksi tämän kauden seuratuimmista henkilöistä. Hänen ja Artun välille syntyi romanssi, ja kaksikko koki lemmekkäitä hetkiä useita kertoja.

Lemmen lisäksi Ella herätti keskustelua läyhäämisillään. Hän puhui monista asukkaista ajoittain ilkeästi, ja viime viikolla Big Brother näytti asukkaille videokoosteen Ellan puheista.

Lue myös: Ellan järkyttävät puheet näytettiin kaikille Big Brother -asukkaille – haukkui muita häpeilemättä: ”M**kku on aina m**kku!”

- Kyllä sen osasi olettaa, että tuollaisessa paikassa tulee tuollaista. Ei välttämättä paskanjauhantaa, mutta pienimmätkin asiat tuntuvat isoilta. Pienistä asioista tulee helposti isoja. En koe sen olleen paskanjauhantaa. Se oli keskustelua, Ella sanoi BB-Valvomon haastattelussa.

Ella kutsui Kristiinaa muun muassa neiti näpsäkäksi. Heidän välinsä kiristyivät myös pari viikkoa sitten, kun asukkaiden pyykkäämiseen liittynyt viikkotehtävä kiristi heidän hermojaan. Kristiina myös sivalsi Ellaa vain pari päivää ennen viime sunnuntain häätöä, kun Ella sanoi moneen otteeseen ”haluavansa v**tuun talosta”.

Lue myös: Ellan hermot kireänä Big Brother -talossa: ”Olen niin kyllästynyt – ei saa edes n**sia!” - Kristiinalta viiltävä kuitti perään!

BB-Valvomossa Ella puhui Kristiinasta talossa kuultuja tilanteita neutraalimmin.

- Emme olleet hirveän läheisiä, mutta ei meillä ollut mitään ilmiriitojakaan. Kun 16 ihmistä asuu saman katon alla vuorokauden ympäri, alkavat tietyt tavat helposti ärsyttää. Joskus saatoin mainita niistä hänelle. Ei hän ottanut niitä itseensä. Krissellä on hyvä arvomaailma, ja hän on todella rauhallinen. Hänellä on hyvä huumorintaju.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »