Hyppää pääsisältöön

BB-VALVOMO - Niko Saarinen tylyttää talon asukkaat ja kammoaa Jukan ja Eeviksen seksileikkejä: ”Mietin aluksi, onko ne serkuksia keskenään?"

Seiskan Big Brother -videoblogi, eli BB-VALVOMO on saanut alkuperäisen juontajansa takaisin! Kolmannessa jaksossa ruoriin hyppää kukapa muu kuin itse Niko Saarinen, joka ei mielipiteitään säästele.

Mies kertoo tasan tarkkaan millaisia tunteita esimerkiksi Tarina, Ville, Kevin sekä Jukka ja Eeva-Leena hänessä herättävät. Varmaa on se, etteivät kaikki asukkaat ole tehneet vaikutusta Suomen suosituimpaan BB-legendaan. 

Nikolla on myös paljon sanottavaa tuotannosta sekä sen uudesta tyylistä. 

- Mitä ihmettä on tapahtunut sille BB:lle, jossa ei ole mitään yksityisyyttä?! Vuonna 2008 oli sellainen palvelu, että sait tekstiviestin, kun asukas meni suihkuun. Koska pysty ostamaan erillisen suihkukameran. Mä en ole pervertikko, että haluaisin nähdä asukkaat suihkussa, mutta nyt BB on mennyt täysin toiseen ääripäähän. 

TAUSTAA: Huhhuh, mitä seksipaljastuksia BB-talossa – Eeva-Leena harrasti anaaliseksiä ja katsoi samalla piirrettyjä: näin hän selitti tilannetta!

jukka eevaleena

Käynnissä olevan Big Brotherin suurimmat kohut liittyvät Jukan ja Eeva-Leenan nopeasti leimahtaneeseen suhteeseen sekä seksuaaliseen kanssakäymiseen. 

- Tuotanto, joka kertoi, ettei talossa näytetä tänä vuonna seksiä tai, ettei se edes ole näiden asukkaiden tavoitteena… Koska nämä uniikit lumihiutaleet keskustelevat uskonnosta… Niin mitä tapahtui?!

- Tässä on Suomen BB-historian ällöttävin pariskunta! Mulla tuli alussa Jukasta tosi hyvä fiilis ja sitten kun se lyöttäytyi yhteen Eeviksen kanssa, niin mietin onko ne serkuksia keskenään tai tuntevatko he toisensa? Sitten, kun he alkoi sormettamaan toisiaan niin mietin, että meno alkaa mennä aika likaiseksi. Sitten he alkoi panemaan… Niko laukoo. 

Big Brotherin alkumetreillä Eevis kertoi muille asukkaille peseytyvänsä vain muutaman kerran viikossa. Nikolla on asiasta muutama sana sanottavana.

- Tämä nainen myöntää koko Suomelle, ettei hän käy suihkussa edes sen jälkeen, kun on harrastanut seksiä Jukan kanssa. Sitten mulla tulee himassa vähän likanen olo ja mietin, onko tämä edes enää hauskaa? Eikä se ole. Luoja, me halutaan heidät ulos yksitellen tai kaksitellen. Tulkaa pois! Näillä ihmisillä ei ole tulevaisuutta BB:n jälkeen. Sä et halua tulla muistetuksi siitä, että heitit viinilasin (Niko viittaa itseensä – lue taustat) tai siitä, ettet pese…… 

Katso myös BB-VALVOMON ensimmäiset jaksot! 

 

 

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Eva-Liisa Orupõld & nelonen media

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!