Hyppää pääsisältöön
Temptation Island Suomi

Amanda Harkimo kertoo avoimesti tosi-tv-palkkioistaan - vaatii esiintymisestä kunnon korvauksen: Yhteen asiaan en tv:ssä suostu!

Tosi-tv-julkkis ja dj Amanda Harkimo nähdään Temptation Island Suomi -sarjan neljännellä tuotantokaudella. Hän menee sekoittamaan soppaa sinkkuna. 

- Se oli yksi harvoista tosi-tv-ohjelmista, johon en ollut vielä osallistunut. Sillä hetkellä tuntui, että elämä oli tylsää, joten päätin osallistua ohjelmaan, Amanda kertoi Seiskalle Temptation Island Suomi -sarjan pressitilaisuudessa.

Big Brotherin jälkeen Amandalle on tarjottu tv-töitä säännöllisin väliajoin.

- Saan tänä päivänä todella paljon työtarjouksia television puolelta ja suurimpaan osaan olen lähtenyt mukaan. Olen vetänyt rajan kuitenkin siihen, etten suostu olemaan kameroiden edessä alasti.

Maksetaanko tosi-tv-ohjelmista hyvin?

- En lähde enää ohjelmiin ilmaiseksi. Se riippuu paljon ohjelmasta, paljonko maksetaan. Voin sanoa, että Temptation Island Suomeen osallistuminen ei ollut rahasampo. Kun tein Fox-kanavalle omaa ohjelmaa Amanda ja pelimiehet, palkkioni oli suurempi. Tv-sarjoihin osallistumisesta maksetaan vaihtelevasti, Amanda toteaa.

Temptation Island Suomi -sarjan kuvauksiin Amanda saapui kesken tuotantokauden.

- Olin kiinni Jokereiden peleissä, kun ohjelman kuvaukset käynnistyivät, Amanda perustelee.

Ruotsin Paratiisihotelli -ohjelmassa Amanda päätyi harrastamaan seksiä kameroiden edessä. Toistaiseksi hän ei voi paljastaa, heiluiko peitto Temptation Island Suomi -sarjan kuvauksissa.

- Peitto on heilunut minun toimesta vain yhdessä ohjelmassa, Amanda kertoo.

Sukulaiset ja ystävät ovat jo tottuneet siihen, että Amanda osallistuu tosi-tv-ohjelmiin.

- He odottavat ohjelmien alkamista ja jännittävät puolestani enemmän kuin minä. He ovat ihan messissä, Amanda laukoo.
 


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!