Aleksanteri Hakaniemi All Together Now Suomi

Aleksanteri Hakaniemi joutui epämukavuusalueelleen uuden musiikkiohjelman kuvauksissa: Olen sosiaalisessa ristitulessa!

12.02.2020 15:08

Laulaja Aleksanteri Hakaniemi on päästänyt innostuksensa valloilleen uuden All Together Now Suomi -ohjelman kuvauksissa.

- Olen luullut, että olen kyyninen ihminen, mutta näköjään en olekaan. Ehkä se on vähän noloa, mutta olen lähtenyt show'hun mukaan todella näyttävästi tässä ohjelman aikana, Aleksanteri kertoi Seiskalle uutuusohjelman kuvauksissa.

Aleksanteri kuuluu ohjelman tuomaristoon eli "sataseen", ja kilpailijat yrittävät vakuuttaa tuomariston esityksillään. Ohjelmassa tuomariston jäsenet eivät äänestä kilpailijoita jatkoon pelkällä napin painalluksella, vaan hekin saavat tanssia ja laulaa mukana, jos esiintyjä hurmaa heidät.

- Esiintyjät ovat kyllä yllättäneet kuvausten aikana. Olen puhunut sellaisesta Hämähäkki-vertailusta. Sieltä tulee Peter Parkerin näköisiä tyyppejä lavalle, ja sitten räjähtää! Yhtäkkiä siinä seisoo se Hämähäkkimies, tai se supersankari, joka laulaa hyvin ja vetää semmoisen mielettömän esityksen!

 

Olen huono tutustumaan ihmisiin

Ennen kuvauksia Aleksanteri oli miettinyt satasen, eli tuomariston, kokoa ja miten hän viihtyy niin isossa joukossa.

- Olen vähän huono tutustumaan ihmisiin. Kun paikalla on melkein sata muuta tuomaria, olen vähän sellaisessa sosiaalisessa ristitulessa. Mutta on ollut todella ihanaa tutustua muihin tuomareihin ja nähdä heistä muitakin puolia kuin sen, mitä heistä näkee lavalla.

Aleksanterilla on pitränyt kiirettä, sillä hän on työstänyt uutta albumiaan, joka julkaistaan ensi viikolla.

- Kouvola-albumini on kasvutarina-levy, joka on omistettu kotikaupungilleni Kouvolalle. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Monica Ollas
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!