fbq
Rikos
01.03.2023 18:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Creator Awards, Instagram
Patricia ström
Sometähti Patricia Strömin rikostausta paljastui: varasti vaatteita Stockmannilta
Rikos
01.03.2023 18:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Creator Awards, Instagram

Seiska uutisoi viime viikolla sometähti Patricia Strömin, 32, sekoiluista Chanelin liikkeessä.

Seiskan selvityksen mukaan Patricia on aiemminkin törttöillyt vaatekaupassa. Helsingin käräjäoikeudesta nimittäin kerrotaan, että Patricia on vuonna 2014 tuomittu varkaudesta.

Käräjäoikeuden toimittaman asiakirjan mukaan Patricia oli ystävättärensä kanssa asioinut Helsingin Stockmann-tavaratalossa 31. heinäkuuta 2014.

Naiset olivat menneet sovituskoppiin, jossa he olivat tunkeneet muovikassin täyteen maksamattomia vaatteita. Muovikassin sisälle he olivat laittaneet vielä foliolaatikon ilmeisesti huijataakseen varashälyttimiä.

Lue myös: Sometähti Patricia Ström sekoili Chanelin liikkeessä - kohuvideo leviää

Patricia ja hänen ystävänsä olivat poistuneet Stockmannilta kassi täynnä maksamattomia tuotteita. Käräjäoikeuden mukaan he olivat varastaneet tuotteita yli 700 euron edestä.

Kaksikko jäi kuitenkin kiinni, ja tuotteet saatiin myyntikuntoisina takaisin. Molemmat naisista myönsivät syyllistyneensä rikokseen esitutkinnassa, joten asia ratkaistiin käräjäoikeudessa ilman varsinaista oikeudenkäyntiä.

Patricia tuomittiin varkaudesta lokakuussa 2014. Hän sai rikoksesta 60 päivän sakkorangaistuksen, jotka tekivät hänen tuloillaan yhteensä 1 020 euroa. Patrician ystävä sai saman määrän päiväsakkoja, ja hän joutui maksamaan 1 140 euroa.

Tuomio on lainvoimainen.

Sekoili Chanelin liikkeessä

Patrician käytös pariisilaisessa Chanel-liikkeessä nousi otsikoihin viime viikolla.

Ranskan pääkaupungissa lomaillut Paricia julkaisi runsaasti kuvamateriaalia matkastaan somessa. Hän mainitsi erään päivityksensä yhteydessä käyvänsä ökymerkki Chanelin liikkeessä.

Lue myös: Japanilaisen rallitähden ökytyyli jätti Kalle Rovanperän ja Jari-Matti Latvalan varjoonsa Itiksen kauppakeskuksessa - kuvat kymppitonnien luomuksesta!

Nainen halusi ilmeisesti reklamoida omistamastaan laukusta. Patrician omista somekuvista ja -videoista ilmeni, että Patricia ja hänen ystävättärensä olivat nauttineet alkoholia jo aamupäivästä, ja naisten meno oli liikkeessä railakasta.

Chanelin liikkeessä Patricia viihtyi skumppalasi kädessään. Hän julkaisi Instagram-videotarinoissaan hyvin hämmentävän videon reklamaatiorumbasta, jonka hän myöhemmin poisti.

Video oli kuitenkin esillä Patrician videotarinassa jonkin aikaa, ja muutamat hänen seuraajistaan olivat tallentaneet videon. Kohuvideo levisi somessa, ja esimerkiksi Redditissä puitiin naisen käytöstä ökyliikkeessä.

Videolla Patricia selitteli haluavansa reklamoida laukustaan ja kiroilee myyjille. Patrician ystävä kuvasi häntä vierestä, ja videolla näkyy myös silminnähden hämmentynyt myyjä.

– Kysyikö se sinulta just, että oletko sinä kännissä? Ystävä kysyy videolla Patricialta.

Patricia katsoo ensin kameraan, jonka jälkeen hän kääntyy myyjää kohti, joka seisoo tiskin takana.

– Yes, of course, yes, Patricia sanoo myyjälle.

Lue myös: Joni Hesselgrenin ja Janne Naakan oikeussopassa uusi käänne

Seuraavaksi Patricia selittelee, ettei laukkua ole käytetty juhlissa.

– Not used, this bag when party, hän sanoo, ja ystävän kikattelu kuuluu taustalla.

Myyjä on juuri vastaamassa Patricialle, mutta nainen keskeyttää tylysti.

– Yeah, fuck you bitches!

Myyjä yrittää kiusaantuneena keventää tunnelmaa. 

– Don't worry, eli älä huoli, hän sanoo.

Patricia tarttuu skumppalasiin ja naureskelee.

– Yeah, I know, but they are like, hän mumisee.

"Nolo"

Videolla kaveri kuvaa vielä myyjää joka sanoo, että laukun kanssa on ongelma. Video päättyy ja on epäselvää, saiko Patricia lopulta palauttaa laukun vai ei.

Videota on puitu esimerkiksi Redditissä ja Jodelissa. Monet somekäyttäjät ovat ihmetelleet Patrician käytöstä.

– Apua toi Patricia Strömin stoori, ihan päissään Pariisin Chanelin liikkeessä tekemässä reklamaatiota myyjälle ja siinä sivussa (kavereille) keskarit pystyssä "fuck you bitches", Jodel-keskustelun aloituksessa mainittiin.

– Nolo.

– Toi on tosi noloa ja epäkunnioittavaa myös asiakaspalvelijaa ajatellen. Vaikka ei ollut hänelle suunnattu niin ainakin itse muistan myyjän ajoilta kuinka epämukavaksi mut sai kun asiakkaat riitelu/kiroili keskenään mun edessä, eräs Jodel-käyttäjä kirjoitti.

Lue myös: Erika Vikmanin alastonkuvat olivat yhdelle fanille liikaa: "Näihin kaikki julkkikset lopulta sortuvat..."

Patricialla on yli 129 000 seuraajaa Instagramissa. Youtubessa hänellä on 169 000 tilaajaa kanavallaan.

Viime vuoden Creator Awards -gaalassa Patricia oli ehdolla vuoden trendaavimmaksi vaikuttajaksi. 

Patricia on naimisissa Jesse Strömin kanssa. Pari avioitui vuonna 2019. IS:lle Patricia on kertonut saaneensa lapsen 15-vuotiaana.