fbq
Rikos
08.02.2022 14:40
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Rex Features
Kuvituskuva
Kohuttu someräppäri pahoinpitelykäräjillä - rajut syytteet: Milan Jaff hakkasi maassa makaavaa uhria
Rikos
08.02.2022 14:40
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Rex Features

Someräppäri Milan Jaffille, 21, luettiin tiistaina (8.2.) syyte törkeästä pahoinpitelystä Kymenlaakson käräjäoikeudessa.

Asiakirjoista käy ilmi Jaffin olevan asiassa sekä vastaajana että asianomistajana eli uhrina. Myös toinen syytetyistä on molemmissa rooleissa. Hänen kohdallaan rikosnimike on tosin lievempi eli perusmuotoinen pahoinpitely.

Pahoinpitelyn tapahtumat sijoittuvat keväälle 2020.

Lue myös: Törkeistä seksuaalirikoksista syytetyn TIS-Marlonin raha-asiat retuperällä - näin paljon hän on velkaa

Syytteen mukaan Jaff ja toinen syytetty ovat ajautuneet väkivaltaiseen käsirysyyn asuintalon pihalla Kotkassa. Jaff oli juossut asianomistajaa päin ja lyönyt tätä nyrkillä päähän. Toinen osapuoli oli kaatunut, ja Jaff oli jatkanut pahoinpitelyä potkaisemalla henkilöä päähän useita kertoja. 

Someräppäri lopetti hetkellisesti pahoinpitelyn, ja toinen miehistä oli noussut seisomaan. Jaff kaatoi silloin toisen osapuolen takaisin maahan ja löi tätä nyrkillä päähän.

Käräjäoikeuden mukaan tappelusta on olemassa videotallenne.

Lue myös: Milan Jaffia syytetään törkeästä lapsenraiskauksesta - someräppärillä poikkeuksellinen rikostausta

Syyttäjä vaatii, että Jaff tuomittaisiin vähintään vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Toiselle syytetylle vaaditaan vähintään 30 päiväsakon rangaistusta. 

Ilta-Sanomien mukaan Jaff on kiistänyt syytteen ja väittänyt, että kyseessä oli ollut hätävarjelutilanne. Myös Jaffin pahoinpitelystä syytettyä vastaajaa vetosi lehden mukaan hätävarjelutilanteeseen. 

Vakavat syytteet

Seiska paljasti joulukuun lopulla someräppärin seksuaalirikossyytteet. Häntä syytetään törkeästä lapsenraiskauksesta ja raiskauksesta. Lisäksi Jaff syytetään pahoinpitelystä toisessa jutussa. 

Jaff on aiemmin tuomittu lukusista rikoksista, kuten pahoinpitelystä, ryöstöstä, kotirauhan rikkomisesta sekä vaarallisen esineen hallussapidosta.

Someräppäri on aiemmin kohauttanut sosiaalisessa mediassa julkaistulla sisällöllään.

Lue someräppärin syytteistä ja tuomioista lisää: Milan Jaffia syytetään törkeästä lapsenraiskauksesta - someräppärillä poikkeuksellinen rikostausta

Tilaa Seiskan uutiskirje! »