Uusi ase seksuaalista häirintää ja raiskauksia vastaan: käsilaukkuun mahtuva liekinheitin!

Oho | 23.07.2017 17:31

Naiset Kiinassa ovat ottaneet käyttöönsä astetta järeämmät keinot raiskausten torjunnassa. "Antiperverssi"-liekinheittimet menevät maassa kuumille kiville.

Etenkin kesäaikaan, kun seksuaalisen häirintää esiintyy entistä enemmän, uusi itsepuolustusväline käy vilkkaasti kaupaksi.

Samankaltaisia laitteita on myynnissä useilla verkkosivuilla. Hinnat alkavat noin kympistä ja hienoimmat liekinheittimet maksavat vajaat 40 euroa. Liekinheittimet mahtuvat tietenkin kätevästi käsilaukkuun. Pienestä koostaan huolimatta laitteet voivat sylkeä tulta jopa kuuden metrin päähän.

– Liekit ja erittäin korkeat lämpötilat riittävät pelottelemaan pahat pojat tiehensä, yksi sivusto mainostaa. 

Kauppiaan mukaan liekinheittimet voivat aiheuttaa pysyviä arpia uhrilleen. Laitteet ovat kuitenkin "täysin laillisia, ei-kuolettavia" itsepuolustusvälineitä, eivätkä ne hänen mukaansa ole aseita. Virkavalta tosin on asiasta hieman toista mieltä ja muistuttaa, että liekinheittimien postittaminen yksityishenkilöille on "teknisesti ottaen laitonta". Lisäksi huolta on herättänyt, että liekinheittimet menevät vahingossa päälle naisten laukuissa. Ainakaan toistaiseksi itsepuolustusvälineitä ei kuitenkaan ole naisilta riistetty.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!