fbq
Oho
07.04.2017 07:06
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Uusi VR-keksintö pakottaa sinut katsomaan Nicolas Cagea.
Uhka vai mahdollisuus? Häkki, jossa pakotetaan katsomaan Nicolas Cage-elokuvia!
Oho
07.04.2017 07:06
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Tästä on painajaiset tehty. The Cage Cage on häkki, jossa sinut pakotetaan katsomaan Nicolas Cage -elokuvia.

Tarkemmin sanottuna kyseessä on virtuaalitodellisuussimulaatio siitä, millaista olisi olla loukussa häkissä, jossa on pakko katsella Cagen elokuvia. The Cage Cage on tarkoitettu katsottavaksi virtuaalilaseilla, mutta sivusto toimii myös ilman.

Teoksen takana ovat kirjailija Mike Lacher ja Chris Baker, joka sanoo valmistavansa työkseen "asioita internetissä, joista ihmiset haluavat puhua". Yhteistyökumppanit kuvailevat itseään Cage-faneiksi, jotka rakastavat katsoa klippejä "joissa Cage on cageimmillaan".

– Yhden Nic Cage -elokuvan katsominen on mahtavaa, mutta neljän elokuvan katsominen samanaikaisesti, häkkiin lukittuna, on vielä parempi, perustelee Lacher Huffington Postille.

"Antaa arvostusta Cagen työtä kohtaan"

Cage-häkissä nähdään pätkiä sellaisista klassikoista, kuin Adaptation. Minun versioni, The Wicker Man, Face/Off – kahdet kasvot ja Villi sydän. Lacher ja Baker toivovat, että virtuaalitodellisuus ”antaa maailmalle aivan uuden arvostuksen Nicolas Cagen työtä kohtaan”.

Lacherin henkilökohtainen Cage-suosikki on Face/Off – kahdet kasvot.

– Mutta jos minun pitäisi valita yksi Cage-hetki, se olisi kohtaus Bangkok Dangerousissa, kun hän syö tulista keittoa ja hänen pitää puhua siitä, kuinka tulista se on, hän lisää.

Lähde: The Huffington Post

Tilaa Seiskan uutiskirje! »