Hyppää pääsisältöön
Mies on 90-prosenttisesti tatuointien peitossa.

Tatuoitu mies poisti peniksensä: sukupuolielin oli taideteoksen tiellä - hurjat kuvat!

Mies, joka on peittänyt 90% kehostaan tatuoinneilla, on nyt poistanut sukuelimensä. Kaliningradista Venäjältä kotoisin oleva Adam Curlykale, 32, koki peniksen olevan hänen taideteoksensa tiellä.

Curlykale alkoi ottaa tatuointeja 12 vuotta sitten, kun hänellä diagnosoitiin syöpä 12 vuotta sitten. Hän halusi peittää sen aiheuttamat laikut ihollaan. Mies, jolla on myös albinismi, kertoo aloittaneensa itsensä tatuoimisen myös, koska hän ei pitänyt vaaleasta ihostaan. Nyt 90% hänen kehostaan, mukaanlukien hänen silmänsä valkuaiset, on tatuoitu. Hänen lähes koko ihonsa on nyt graffitinharmaa, hänen lempivärinsä.

Loppuhuipennuksena kehonmuokkausprosessilleen, hän poistatti peniksensä, kiveksensä ja nänninsä, koska hänestä ne eivät sopineet hänen uuteen ulkonäköönsä. Operaatio tehtiin Guadalajarassa, Meksikossa.

Hän on jakanut kuvia uudesta ulkomuodostaan sosiaalisessa mediassa. Ne pienet alueet, joita ei vielä ole tatuoitu, tulevat nekin  joskus saamaan mustetta pintaansa. Adam ei ole huolissaan siitä, että hänen tekonsa kaduttaisivat häntä tulevaisuudessa.

– Suunnittelen omat tatuointini, koska kyseessä on minun kehoni. Minulla on oma näkemys siitä, miltä haluan näyttää ja toteutan sitä askel kerrallaan, hän sanoo:

– Elämä on niin lyhyt, etten enää mieti, mitä huominen tuo tullessaan. Elämä on tässä ja nyt. 

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!