Oho
Katso videot!

Tämä 7-vuotias parturi on aivan uskomaton lahjakkuus - katso huima video!

21.01.2019 20:51

Houstonilaisessa parturikampaamossa työskentelevä parturi on noussut julkisuuteen kahdesta syystä. Ensinnäkin, Alijahin kädenjälki on tarkkaa ja hänellä riittää faneja sosiaalisessa mediassa. Toiseksi, hän on vasta 7-vuotias.

Alijah on seurannut isänsä Franky Hernandezin työskentelyä pienestä saakka. Frankyn mukaan Alijah alkoi osoittaa taipumusta alalle jo taaperoiässä.

– Opetin hänelle oikeat otteet. Hän seurasi minua vuosia ja ohjasin hänen käden liikkeitään oikeaan suuntaan, ylpeä isä kertoo.

Vaikka menee vielä vuosia, ennen kuin Alijah saa virallisesti harjoittaa ammattiaan, hän on jo nyt suosittu parturi perheen ja ystävien keskuudessa. Tyttö on myös osallistunut alan kilpailuihin ja voittanut lukuisia mitaleja. Alijah itse sanoo hiusten leikkaamisen tulevan hänelle luonnostaan ja samaa mieltä tuntuvat olevan hänen tuhannet Instagram-seuraajansa.

Myös Alijahin pikkusiskot ovat jo kokeilleet siipiään perheyrityksessä. Franky sanoo haluavansa rohkaista tyttäriään miespainotteiselle alalle.

– Ei heitä pysäytetä sen takia, että he ovat naisia.

Lähde: UPI

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

X Factor -kilpailijaa pilkattiin vuosien ajan – väittää tuottajien tuhonneen hänet: Minut hajotettiin tahallaan!

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Kuninkaan valtakunta: Aki Samuli kritisoi musiikkibisnestä – suomalaisille supertähdille kylmää kyytiä!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!