fbq
Oho
13.11.2017 20:33
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: ALL OVER PRESS
Enteroctopus dofleini söi miehen peniksen.
Söikö mustekala miehen peniksen seksin aikana?! Internetissä levinnyt uutinen olikin valetta!
Oho
13.11.2017 20:33
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: ALL OVER PRESS

Muutamat kansainväliset mediat uutisoivat tänä syksynä, että San Diegon eläintarhan työntekijä olisi menettänyt peniksensä yrittäessään harrastaa seksiä mustekalan kanssa. Myös Seiska kirjoitti asiasta tässä artikkelissa.

Internetissä levinneen uutisen mukaan vartijat löysivät 28-vuotiaan työntekijän osittain alastomana eläintarhan akvaarion luota, missä työntekijä oli yrittänyt harrastaa seksiä jättimäisen Enteroctopus dofleini -mustekalan kanssa. Hän oli löydettäessä tajuton.

Laajasti levinneen uutisen mukaan ensihoitajilta kului useita tunteja, ennen kuin heidän onnistui irrottaa mustekala miehen kimpusta. He eivät kuitenkaan onnistuneet pelastamaan miehen penistä, jonka mustekala oli syönyt.

– Teimme parhaamme, mutta mustekalan nokassa on valtava purentavoima, ja eläin oli alkanut sulattaa osaa miehen sukupuolielimistä, tohtori Julia Andrews kertoi esimerkiksi Pepl Newsin ja World News Daily Report -sivuston mukaan.

– Kun saimme eläimen irti miehen kehosta, hänen peniksessään oli vakavia viiltohaavoja, ja se roikkui rihman varassa. Avasimme mustekalan vatsan, mutta löysimme vain kiveksen osittaiset jäänteet, jotka olivat ehtineet sulaa.

Uutisissa kerrottiin, että mustekalat tavallisesti halvaannuttavat uhrinsa niiden syljessä olevalla myrkyllä, jonka jälkeen ne pilkkovat tämän voimakkaalla nokallaan, jonka purentavoima on yli kaksi kertaa voimakkaampi kuin leijonan. Miehen kerrottiin olevan sairaalahoidossa, ja hänen kerrottiin olevan kriittisessä tilassa.

– Tiesin, että hänellä on mieltymys metallimusiikkiin ja outoihin satanistisiin juttuihin, mutta en tiennyt tilanteen olevan näin paha, kommentoi nuoren miehen itkuinen äiti toimittajille artikkeleiden mukaan.

Uutiset kummallisesta onnettomuudesta ovat kuitenkin ilmenneet valeuutisiksi. Tunnettu faktantarkistussivusto Snopes.com paljasti, ettei San Diegon eläintarhassa edes ole mustekaloja. Uutisen yhteydessä levinnyt kuva on puolestaan Snopes.comin mukaan vuodelta 2013 ja siinä esiintyy kalifornialaisen Monterey Bay -vesieläinpuiston työntekijä Bret Grasse.

Artikkelia ja otsikkoa korjattu tiistaina klo 10: Kyseinen uutinen ei pitänyt paikkansa. Seiska pahoittelee virhettä. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »