Oho

Rikosepäily: Opettaja käytti 13-vuotiasta poikaa seksuaalisesti hyväksi luokkahuoneessa - oppilaat ilmiantoivat rehtorille

04.05.2018 16:10

Arizonalaisen opettajan epäillään käyttäneen 13-vuotiasta oppilastaan seksuaalisesti hyväksi luokkahuoneessa. Nainen puolusti tekoaan sillä, että he olivat "tapailleet" toisiaan jo kuukausia.

Kuudennen luokan opettaja Brittany Zamora pidätettiin sen jälkeen, kun oppilaat ilmiantoivat hänet rehtorille. Oppilaat epäilivät, että 27-vuotiaalla naisella oli romanttinen suhde yhteen koulun oppilaista. Oppilaat sanoivat sopimattoman suhteen jatkuneen välitunneilla sekä kouluajan ulkopuolella.

Vanhemmat haluavat koulun vastuuseen

Zamora joutui niin poliisin kuin mediankin hampaisiin, kun oppilaan vanhemmat löysivät maaliskuussa poikansa puhelimesta sopimattomia tekstiviestejä, jotka olivat peräisin Zamoralta. Opettajaa epäilläänkin nyt alaikäisen seksuaalisen hyväksikäytöstä.

Viimeisimpien viranomaisten tietojen mukaan Zamoran epäillään olleen yhdynnässä pojan kanssa ainakin kolme kertaa. Lisäksi hänen uskotaan antaneen tälle suuseksiä luokkahuoneessa.

Vanhemmat harkitsevat myös koulun oikeuteen haastamista.

– Haluan koulun joutuvan vastuuseen tapahtuneesta ja muuttavan sääntöjä niin, ettei tällaista voi enää koskaan tapahtua kenellekään toiselle lapselle ja hänen vanhemmilleen, kommentoi uhrin isä.

Lähde: New York Post

Otsikkoa muutettu ja artikkelia muokattu perjantaina klo 17.09.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Johanna Tukiainen täräyttää suorat sanat Suomesta ja hehkuttaa Ruotsia: ”Suomalaiset ovat junttikansaa ja kyräilijöitä!"

BB-Valvomo: Minna kommentoi kiusaamiskohua ja välejään Arttuun – otti kantaa kohu-Sinin saamaan ryöpytykseen!

Katso video!

Huh, mikä mörssäri! Kehonrakennusmestari nousee nyrkkeilykehään Myyrmäessä: melkoinen urheilutausta – katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!