Oho
Katso videot!

Ottaisitko haasteen vastaan: 30 tuntia arkussa oman puolison kanssa ilman älylaitteita!

11.09.2019 17:29

Six Flags-huvipuisto haastaa pariskunnat viettämään 30 intiimiä tuntia yhdessä ahtaassa tilassa. 30 tunnin arkkuhaasteessa osallistujat suljetaan yhteiseen arkkuun puiston tiloihin. 

Marylandissa sijaitsevan teemapuisto America's Fright Fest 2019-kilpailuun osallistuvien parien ei tarvitse välttämättä olla parisuhteessa. Myös perheenjäsenet tai ystävykset voivat ottaa osaa haasteeseen, joka alkaa 27. syyskuuta klo 16.00 paikallista aikaa.

Puhelimet pois

Pareilla saa olla ympärillään tukijoukkoja silloin, kun puisto on auki, mutta yöaikaan he ovat yksin, tai pikemminkin kaksin. Osallistujat eivät saa käyttää älypuhelimiaan tai muita elektronisia laitteita.

Tempaukseen lisähaastetta tuovat Fright Festin omat hirviöt ja erikoistehosteet.

- Osallistujat saattavat altistua sumulle, dramaattiselle valaistukselle, salamavalokuvaukselle ja äärimmäisille sääolosuhteille, puistosta varoitellaan.

Jokainen, joka poistuu arkusta mistä tahansa syystä, diskataan automaattisesti. Haasteen lopussa jäljellä olevat parit saavat 600 dollarin, eli reilun 540 euron, rahapalkinnon, huvipuiston kausilippuja ensi vuodelle sekä Fright Fest-palkintopaketin.

Lähde: UPI

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!