Hyppää pääsisältöön
Nokia 3310 on kestävä puhelin.

Onko tämä vanhin toimiva Nokia? Kesti sodat ja pesukoneen!

Suomalaiset tietävät paremmin kuin kukaan, miten kestäviä Nokiat ovat. Nyt eräs brittimies arvelee, että hänen matkapuhelimensa on ainakin oman maansa vanhin.

49-vuotias Dave Mitchell on käyttänyt Nokian 3310-puhelinta jo 17 vuotta. Mitchell myöntää saavansa kestää paljon vitsailua puhelimestaan, jolla voi soittaa, tekstata ja pelata matopeliä. Dave kuitenkin sanoo nauttivansa siitä, ettei hänen tarvitse roikkua jatkuvasti internetissä, vaan hän voi tehdä sen päivän päätteeksi tietokoneella.

– Poikani osti minulle muutama vuosi sitten uudemman puhelimen, jossa oli internet, mutta en halunnut sitä. Tarpeeni ovat yksinkertaiset, ja puhelimessa on laskin ja matopeli siltä varalta, että minulla on tylsää, Dave toteaa.

"Varmaan valmistettu kryptoniitista"

Daven puhelin on kulkenut omistajansa mukana muun muassa armeijassa, jolloin se vieraili Irakissa, Afganistanissa ja Jordaniassa. Lisäksi puhelin on pudonnut lukuisia kertoja, käväissyt pesukoneessa ja uponnut currykastikkeeseen. Puhelin kuitenkin toimii edelleen, eikä Davella ole aikomusta korvata sitä uudella lähitulevaisuudessa.

– Aina kun jotain tapahtuu Nokialleni, kasaan sen vain takaisin yhteen. Se on varmaankin valmistettu kryptoniitista, hän toteaa.

–  Ihmiset nauravat minulle, mutta loppujen lopuksi heidän puhelimensa hajoavat paljon helpommin. Yritän olla näyttämättä omahyväiseltä, kun näen jollain puhelimen, jossa on näyttö säröillä.

Lähde: Metro.co.uk 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!