Nyt kaduttaa! Näyttelijäkomistus Chris Evans yritti trimmata lemmikkikoiraansa - ei mennyt ihan kuten piti...

Oho | 07.05.2020 15:30

Avengers-elokuvissa Kapteeni Amerikkana esiintynyt näyttelijä Chris Evans, 38, kokeili taitojaan koiratrimmaajana kotikaranteenissa. Chris yritti parturoida koiransa Dodgerin turkkia. Kaikki ei mennyt kuitenkaan miehen suunnitelmien mukaan ja jälki oli sen mukaista!

Chris Evans näytteli surevaa Kapteeni Amerikkaa Avengers: Endgame -elokuvassa, joka julkaistiin vuonna 2019.
Chris Evans näytteli surevaa Kapteeni Amerikkaa Avengers: Endgame -elokuvassa, joka julkaistiin vuonna 2019.

"Tiedän mitä teen"

Chris paljasti kommelluksensa Twitterissä kuvien kera. Näyttelijänä hän onnistui uskottelemaan koiraalleen hallitsevansa parturoinnin jalon taidon. 

- Sain hänet vakuuttuneeksi siitä, että tiedän mitä teen. Hän oli ensin hyvin epäileväinen, mutta sain hänet ylipuhutuksi muutamien herkkujen avulla, Chris kertoo.

Homma meni kuitenkin aivan kunnolla pieleen. 

- Kaikki meni pieleen todella nopeasti. Jotkut asiat on parempi jättää ammattilaisille, Chris toteaa.

Epätasaisen parturointijälljen näkee komistuksen twiitissä hyvin selkeästi. Onneksi mies otti opikseen asiasta, vaikka se pitikin tehdä kantapään kautta.

Tuttu koira

Koira on totuttu näkemään julkimon some-päivityksissä. Chris pelasti Dodgenrin vuonna 2017 koirakennelistä. Hän jakoi videon heidän ensitapaamisestaan vuotta myöhemmin Twitterissä.

- Tässä on se hetki milloin tapasimme. Hän yritti kovasti pysyä paikoillaan, vaikka halusi epätoivoisesti päästä häkistään. Tiesin heti, että hän lähtee kanssani kotiin. Kuvasin tämän videon, että muistaisin meidän ensikohtaamisemme ikuisesti, Chris kertoi. 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Twitter
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!