Oho
Katso videot!

Näinköhän mies viihtyy nyt paremmin kotona? Nainen rakensi puutarhaan pubin!

04.12.2019 18:30

Kun Jayne Tapper, 48, kyllästyi miehensä illan rientoihin, hän mietti, miten saada tämä pysymään kotona. Jayne päätti rakentaa puutarhaan ikioman pubinsa. Nyt Paul ei lähde enää poikien kanssa ulos, vaan istuu iltaa takapihallaan. Pubi kantaa osuvasti nimeä Doghouse Inn ja sen nimikylttiä koristaa perheen Rufus-koiran kuva.

- Mieheni Paul on aina rakastanut paikallista pubia, enkä koskaan saanut pidettyä häntä kotona. Niinpä ajattelin, että miksi en  laittaisi omaa pubia pystyyn, Jayne selittää Metro.co.uk:n haastattelussa.

Jayne varmisti, että pubi on viihtyisä, täydentämällä sisustusta muun muassa sohvalla, televisiolla ja peliautomaatilla. Pubin rakentamiseen kului viisi kuukautta ja lähes 5000 euroa. Jayne kuitenkin uskoo, että pitkällä aikavälillä sijoitus säästää rahaa, sillä Paul isännöin nyt poikien iltoja kotonaan, eikä rahaa pala enää baarihintaisiin juomiin ja Uber-kyyteihin.

- Hän ei käy enää paikallisessa kuppilassa, Jayne vakuuttaa.

Hän sanoo, ettei pubi ole pelkkä miesluola. Myös hän itse, sekä parin kolme lasta, Tom, 31, Lorren, 24 ja Jack, 26, viihtyvät siellä.

- Vietän mieluusti useimmat illat siellä. Se on hyvä paikka rentoutumiselle ja se todella tuntuu siltä, kuin istuisin iltaa paikallisessa pubissa.

Lähde: YouTube, Metro.co.uk

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!