Oho

Nainen tappoi lastenhoitajansa - syynä Tom Cruise!

28.03.2018 20:09

Nainen tappoi 21-vuotiaan lastenhoitajansa, sillä hän uskoi tämän pettäneen hänet Tom Cruisen takia.

Palomiehet löysivät Sophie Lionnetin ruumiin Lontoossa viime syyskuussa. Ruumis oli palanut Sabrina Kouiderin, 35, kotipihalle sytytetyssä kokossa. Kuulusteluissa Kouider selitti, että Lionnet oli "paha" ja Boyzone-poikabändin perustajajäsen Mark Walton oli palkannut lastenhoitajan vakoilemaan häntä. Walton ja Kouider ovat aikanaan seurustelleet.

Kouiderin ja hänen kumppaninsa, 40-vuotiaan Ouissem Medounin uskotaan kiduttaneen Lionnetia, ennen kuin he polttivat ruumiin. Kouider selitti tuomarille, että lastenhoitaja myönsi Waltonin maksaneen hänelle ja luvanneen laittaa hänet elokuvaan Tom Cruisen kanssa. Kouider uskoi, että ranskalainen au pair ja Walton tapasivat salaa ostoskeskusten wc-tiloissa. Lopulta pariskunta päätti pakottaa Lionnetin tunnustamaan.

– Teitkö tämän rahan takia? Lupasiko hän tehdä sinusta tähden? Aiotko tehdä elokuvan Tom Cruisen kanssa? Oliko tämä kaikki maineen takia, nainen muisteli tivanneensa Lionnetilta:

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

– Olin todella yllättynyt. Olin todella järkyttynyt. 

Tuomioistuin ei pitänyt villiä Boyzone-salaliittoteoriaa uskottavansa. Oikeus katsoi, että parin kodissa työskennellyt Lionnett joutui asumaan "todella kurjissa oloissa" ennen kuolemaansa. Ranskan kansalaisuuden omaavat Kouider ja Ouissem kiistävät murhan, mutta ovat myöntäneet polttaneensa ruumiin. Walton on kiistänyt kaikki Kouiderin väitteet. Oikeudenkäynti jatkuu edelleen.

Lähde: Sky News

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: Suoraa puhetta seksistä ja pornosta – ”Vanhan kansan jörnäytys on lähetyssaarnaaja, takaapäin ja suihin!”

Katso video!

Ex-tangokuningas Aki Samuli esittelee maatilansa uudessa videosarjassa – kevään kauhujen yö jäi vahvasti mieleen!

Arja Tuomarila ja Kai Lind: Olemme olleet kaikilla Seiskan synttäreillä!!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!