Oho

Nainen, jolla on maailman isoimmat huulet, otti jälleen täytettä!

11.05.2020 15:32

Sofiassa, Bulgariassa asuva malli tunnetaan sosiaalisessa mediassa naisena, jolla on maailman isoimmat huulet. Andrea Ivanova pitää äärimmäisyyksiin viedystä ulkonäöstän ja kutsuukin itseään tosielämän Barbieksi. Tähän mennessä nainen on täyttänyt huuliaan parisenkymmentä kertaa ja lisää on vielä tulossa.

22-vuotias kävi jälleen hiljattain suurennuttamassa jo valmiiksi pulleita huuliaan. Andrea esitteli viimeisimmän toimenpiteen lopputuloksen Instagramissa, jossa hänellä on lähes 40 000 seuraajaa. Samalla hän paljasti unelmoivansa vieläkin suuremmista huulista.

– #love #bigger #lips, Andrea hehkutti omaa kuvaansa.

Uusin kuva on kerännyt jo satoja tykkäyksiä ja kommentteja. Vaikka Andrean ulkonäkö jakaa mielipiteet, lukuisat fanit kannustavat häntä hänen muodonmuutoksessaan.

– Rakastan Andrean täydellisiä, suuria huulia, kommenteissa kehuttiin.

– Mitä suurempi, sen parempi, eräs fani vakuutti.

Tosin myös palautetta tuli myös vastakkaisesta leiristä.

– Ole kiltti ja lopeta.

– Tämä on niin surullista. Sinulla on todella vääristynyt kuva todellisuudesta. Hakeutuisit hoitoon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Vuosia jatkunut prosessi

Andrea aloitti muodonmuutoksensa vuonna 2018. Sen jälkeen hän on täytättänyt huuliaan kymmeniä kertoja ja käyttänyt toimenpiteisiin yhteensä tuhansia euroja. Nainen myöntää, ettei hän itsekään ole pysynyt laskuissa mukana.

– Viimeisin injektioni tehtiin kaksi päivää sitten. Haluaisin huulistani vieläkin suuremmat, mutta jotkut lääkärit ovat sitä mieltä, että tämä riittää, nainen paljastaa Mirror-lehdelle.

Huulten täyttämiseen on käytetty hyaluronihappoa, mutta Andrea ei ole nirso sen suhteen, millaisia aineita hänen huulissaan käytetään.

– Olen käynyt melkein kaikilla Sofiassa sijaitsevilla klinikoilla, jotka tekevät esteettisiä toimenpiteitä ja olen laittanut huuliini melkein kaikenlaisia täyteaineita, hän sanoo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Viimeisimmän toimenpiteen jälkeen Andrea haaveilee jo seuraavasta kerrasta. Hän paljastaa, että hänen lääkärinsä on luvannut laittaa huuliin lisää täytettä, kunhan Andrea malttaa odottaa pistosten välillä vähintään kaksi kuukautta.

– Pidän uusista huulistani todella paljon. Pistämisen jälkeen minun oli vaikea syödä ja pari, kolme päivää hoidon jälkeen olivat vaikeita, hän kuvailee toipumisaikaa.

Loppua ei näy

Monen mielestä Andrean pakkomielle on mennyt aivan liian pitkälle. Nainen itse kuitenkin vakuuttaa, että hän on onnellisempi pulleiden huultensa kanssa. Viime syyskuussa, jolloin Andrean huulia oli muotoiltu 15 kertaa, hän kehui lopputulosta häntä haastatelleille medioille.

– Minun mielestäni lopputulos on erittäin hyvä ja olen todella onnellinen uusista huulistani. Minusta suuri on kaunista, hän kommentoi tuolloin Mirror-lehden mukaan.

Kriitikoiden kehotuksista huolimatta Andrea ei aio lopettaa täyteaineiden ottamista ainakaan lähitulevaisuudessa. 

– Minusta huuleni ovat ihanat, rakastan niitä. En ole varma, ovatko ne todella maailman suurimmat huulet, mutta uskon, että ainakin suurimpien joukossa ne ovat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Lähde: Mirror, Instagram

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:
muodonmuutosplastiikkakirurgiahurja muodonmuutoshuuletinstagramsome-tähti

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!