fbq
Oho
30.10.2018 16:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press
Morsian lihotti morsiusneitojaan.
Morsiamen tunnustus: Lihotti morsiusneitojaan salaa - ja onnistui saamaan unelmiensa häät!
Oho
30.10.2018 16:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press

Jokainen morsian haluaa näyttää kauniilta omana hääpäivänään. Jotkut morsiamet ovat valmiita menemään äärimmäisyyksiin varmistaakseen, että he ovat varmasti päivänsä suurin tähti. Eräs nainen, joka kutsuu itseään Pennyksi, paljastaa Whimm-sivustolla "kamalimman" tekonsa, johon hän turvautui ennen omia häitään.

Penny, joka asui ennen häitä kahden siskonsa kanssa, kertoo pyytäneensä heitä morsiusneidoikseen. Nainen myöntää kuitenkin, että sisarukset ovat aina olleet "kilpailuhenkisiä" keskenään.

– Olen suunnitellut häitäni siitä saakka, kun olen tiennyt, mitä morsian tarkoittaa, ja tiesin, että tulisin käyttäytymään hieman bridezillamaisesti, mutta hääkeskeinen ilmapiiri vei käytökseni aivan uusiin ulottuvuuksiin, hän kertoo:

– Aloin suhtautua pakkomielteisesti jokaiseen pieneeen yksityiskohtaan ja häät olivat melkeinpä ainoa asia, mistä puhuin.

"Laihdutussmoothiet" olivatkin kaloripommeja

Pennyn mukaan hänen siskonsa ovat upeita, ja hän on aina tuntenut olonsa "Jan Bradyksi" (hahmo amerikkalaisessa 1970-luvun komediasarjassa "The Brady Bunch") heidän rinnallaan. Miettiessän hääkuvia Penny tajusi, että hän tulisi jälleen näyttämään tylsältä ja tavalliselta siskojensa rinnalla. Niinpä hän punoi juonen varmistaakseen, "että siskot näyttivät mahdollisimman tavallisilta" hänen hääpäivänään.

Koska hänen siskonsa olivat vaaleakutrisia ja -ihoisia, nainen valitsi morsiusneitojen pukujen väriksi epäimartelevan neonkeltaisen, jotta he näyttäisivät "kulahtaneilta ja hieman sairaalloisilta".

Seuraavaksi hän alkoi juottaa siskoilleen "laihdutussmoothieita", joissa oli todellisuudessa roimasti kaloreita. Hän valmisti smoothiet joka ikinen aamu, selittäen siskoilleen, että smoothiet saisivat heidät suorastaan sädehtimään. Todellisuudessa Penny halusi lihottaa heitä mahdollisimman paljon ennen häitä.

– Menin niin pitkälle, että ostin dieettismoothien ja tyhjensin pakkauksen ja täytin sen painonnousuun tarkoitetulla proteiinijauheella, jota löysin kehonrakennusliikkeestä, Penny kirjoitti.

Unelmien häät

Suunnitelma toimi ja pian morsiusneitojen pukuja jouduttiin suurentamaan. Hääpäivä sujui odotusten mukaisesti.

Vaikka Penny myöntää joskus tuntevansa syyllisyyden piston rinnassaan, kun hän näkee, miten pyöreiltä ja kulahtaneilta hänen siskonsa näyttävät valokuvissa, vakuuttaa hän kaikesta huolimatta olevansa onnellinen siitä, että hän sai unelmiensa häät.

Lähde: WhimmMirror

Tilaa Seiskan uutiskirje! »