Oho
Katso kuvat!

Miten ällöttävää! Nämä futuristiset kehonmuokkausimplantit ovat syksyn trendikkäin asuste - katso Kim Kardashianin ja Chrissy Teigenin tyylinäytteet!

29.08.2018 16:20

Syksyn trendiasuste ei ole laukku, eikä hattu, tai koru. Uuden sesongin asusteet tulee nimittäin sulauttaa omaan ihoon! Kardashianien hyvä ystävä Simon Huck esitteli tällä viikolla tulevan, futuristisen muotikonseptinsa, joka kantaa nimeä A. Human.

Huckin luomukset ovat yleensä nuden värisiä implantteja, jotka sulautuvat ihoon ikään kuin osaksi ihmiskehoa. Mallisto tekee virallisen debyyttinsä New Yorkin muotiviikoilla syyskuussa. Huckin kuuluisat ystävät, kuten Kim Kardashian, Chrissy Teigen ja Sillä silmällä-tähti Tan France, ovat kuitenkin jo esitelleet Instagramissa kokoelman tuotteita. 

 

A post shared by T A N . F R A N C E (@tanfrance) on

New Yorkissa syyskuussa järjestettävän näyttelyn kävijät pääsevät tutustumaan Huckin kehonmuokkausimplantteihin. Näyttelyssä on esillä muun muassa simpukankuorimainen piikkikorko, joka voidaan kiinnittää pysyvästi jalkapohjaan, sekä LED-valoilla varustettu kaulakoru, joka kiinnittyy kaulan ihoon ja vilkkuu sydämenlyöntien tahdissa.

– Minusta oli tärkeää juurruttaa tämä kokemus optimismiin ja samalla herättää ihmiset ajattelemaan muodin mahdollista tulevaisuutta, selitti Huck brändin lehdistötiedotteessa.

 

A post shared by Falsa do Pop 💋 (@falsadopop) on

A. Human mallisto on yleisön ulottuvilla vain neljä viikkoa, 5-30. syyskuuta.

Lähde: Page Six

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press ja instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!