fbq
Oho
26.10.2019 17:30
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: YouTube
Liian pelottavaa? Tähän kummitustaloon pääsee sisään vain lääkärintodistuksella!
Oho
26.10.2019 17:30
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: YouTube

Tennesseessä, Yhdysvalloissa sijaitsevaa kummitustaloa mainostetaan maailman pelottavimpana, eikä ihme. Sisäänpääsy vaatii 40 sivua pitkän vastuuvapautussopimuksen allekirjoittamisen, lääkärintarkastuksen ja kattavan sairausvakuutuksen. Vielä tähän päivään mennessä yksikään kävijä ei ole selvinnyt koko talon läpi.

Russ McKamey pyörittää McKamey Mansion-kummitustaloa kotipihallaan. Kierros kauhujen kartan läpi kestää kokonaisuudessaan kahdeksan tuntia, jonka lopussa kävijöitä odottaa 18 000 euron palkinto. Kukaan ei ole koskaan saanut rahoja. 

McKameyn mukaan kauhun avaimet ovat hypnoosi ja manipulaatio, jolla kävijöiden omat aivot huijataan toimimaan heitä vastaan.

– Hypnoosia käyttäessäni voin laittaa sinut lasten altaaseen, jossa on pari senttiä vettä ja kertoa sinulle, että siellä on valkohaita ja sinä uskot sen, McKamey selittää UPI:n mukaan.

Kävijöiden on katsottava kaksituntinen video nimeltä And Then There Were None, jossa näytetään kuvamateriaalia kummitustalossa aiemmista vierailijoista. Jokaisen kävijän kokemus videoidaan todisteeksi siitä, ettei talon uumenissa tapahdu mitään laitonta.

Lähde: UPI