Oho
Katso videot!

Liian pelottavaa? Tähän kummitustaloon pääsee sisään vain lääkärintodistuksella!

26.10.2019 14:30

Tennesseessä, Yhdysvalloissa sijaitsevaa kummitustaloa mainostetaan maailman pelottavimpana, eikä ihme. Sisäänpääsy vaatii 40 sivua pitkän vastuuvapautussopimuksen allekirjoittamisen, lääkärintarkastuksen ja kattavan sairausvakuutuksen. Vielä tähän päivään mennessä yksikään kävijä ei ole selvinnyt koko talon läpi.

Russ McKamey pyörittää McKamey Mansion-kummitustaloa kotipihallaan. Kierros kauhujen kartan läpi kestää kokonaisuudessaan kahdeksan tuntia, jonka lopussa kävijöitä odottaa 18 000 euron palkinto. Kukaan ei ole koskaan saanut rahoja. 

McKameyn mukaan kauhun avaimet ovat hypnoosi ja manipulaatio, jolla kävijöiden omat aivot huijataan toimimaan heitä vastaan.

– Hypnoosia käyttäessäni voin laittaa sinut lasten altaaseen, jossa on pari senttiä vettä ja kertoa sinulle, että siellä on valkohaita ja sinä uskot sen, McKamey selittää UPI:n mukaan.

Kävijöiden on katsottava kaksituntinen video nimeltä And Then There Were None, jossa näytetään kuvamateriaalia kummitustalossa aiemmista vierailijoista. Jokaisen kävijän kokemus videoidaan todisteeksi siitä, ettei talon uumenissa tapahdu mitään laitonta.

Lähde: UPI

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!