Oho

Lehmiä rakastava mies juo niiden virtsaa ja syö ulostetta!

30.09.2017 22:11

Intialainen mies rakastaa lehmiä niin paljon, että hän juo eläinten virtsaa päivittäin. Aamiaiseksi hän syö lehmänlantaa.

– Kaikkien pitäisi kokeilla sitä, vakuuttaa Palkit Vijay Parsana:

– Lehmän virtsa on täynnä ravintoaineita. Se auttaa kehoa puhdistautumaan öljystä, kuonasta ja epäpuhtauksista.

44-vuotias mies neuvoo juomaan kupillisen virtsaa heti aamusta terveysvaikutusten maksimoimiseksi. Aamiaisella Parsana nauttii myös lantaa, jolla hän uskoo niin ikään olevan terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Parsana omistaa lehmiä, joille hän on täysin omistautunut. Yöt hän viettää vaimonsa sijaan lehmien vieressä.

– Tasapainotan aikani perheen, työn ja lehmien välillä. Kun lähden tomistolta kello 17, näen perheeni ennen kuin palaan ashramiin, jossa vietän yön lehmieni kanssa.

Hän sanoo lehmien pelastaneen hänet uhkapeliriippuvuudelta, josta hän kärsi ennen eläimien hankkimista. Vijayn vaimo, Geeta Parsana, ja muut perheenjäsenet olivat aluksi skeptisiä miehen uuden innostuksen suhteen. Pian he kuitenkin huomasivat positiivisen muutoksen Vijayssa.

– Koko lapsuuteni olin kiinnostunut joogasta ja terveydestä. Tutkin monia luonnollisia ainesosia, jotka ovat hyväksi keholle. Kun sain selville, miten täynnä hyvää lehmän maito, virtsa ja lanta ovat, päätin sitoutua siihen täysin, hän kuvailee.

Hän vakuuttaa jopa eläneensä pelkällä lehmän virtsalla 22 päivän ajan:

– Se piti minut hyvin nesteytettynä ja ravittuna.  

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!