Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Tankotanssi ei sovi kouluihin.

Lapsille sopivaa? Tankotanssija esiintyi tarhassa! Katso hämmentävä video!

Tankotanssista on kasvanut suosittu harrastus naisten keskuudessa. Kiinassa pienten lasten vanhemmat eivät kuitenkaan olleet innoissaan siitä, että tankotanssija esiintyi päiväkodin syysseremoniassa.

Järkyttyneet vanhemmat seurasivat yleisöstä käsin, kun mustiin shortseihin ja napapaitaan sonnustautunut tanssija asteli lavalle. Hän hiveli reisiään käsillään, ennen kuin hän hypäsi tangolle ja alkoi tanssia viettelevästi. Yksi vihaisista vanhemmista oli journalisti Michael Standaert, jonka lapset käyvät kyseistä päiväkotia.

– Aivan hullua. Yritämme saada lapsemme pois sieltä ja lukukausimaksut takaisin, Standaert kirjoitti Twitterissä, jossa hän jakoi pätkän vanhempien ja lasten todistamasta esityksestä.

Esitys nähtiin maanantaina Xinshahuin päiväkodissa, Shenzhening kaupungissa. Standaert kertoi, että kouluun oli ilmestynyt useita tankotanssimainoksia ja hän uskoo, että rehtorille oli maksettu mainostamisesta. Kun Standaertin vaimo yritti kysyä asiasta, rehtori ilmoitti tälle, että tankotanssi on "hyvää liikuntaa". 

– Ehkä aikuisille, mutta tuskin 3-6-vuotiaille, mies itse lisäsi.

Standaertin mukaan koulu on luvannut laittaa rehtorin vaihtoon. Paikallinen koulutusvirasto on tuominnut esityksen.

Lähde: Sky News


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!