Oho
Katso videot!

Kuin kauhuelokuvasta! Amerikkalaisen pikkukaupungin asukkaat peloissaan - joku on jättänyt kammottavia nukkeja sinne tänne!

22.08.2019 15:01

Missourin viranomaiset yrittävät selvittää, kuka jättää puistattavia nukkeja omituisiin paikkoihin. Jeffersonin piirikunnan asukkaat ovat tehneet poliisille lukuisia ilmoituksia nukeista, joita on löytynyt julkisilta paikoilta muun muassa Festuksen ja Crystal Cityn kaupungeissa. Kookkaita nukkeja, joita osa kansalaisista on erehtynyt luulemaan lapsiksi, on löytynyt makaamasta jalkakäytäviltä ja roikkumasta liikennemerkeistä.

– Nämä nuket on aseteltu niin, että ne varmasti huomataan, kertoo Tim Lewis poliisista.

Poliisi ei tiedä kuka nukkeja levittää ja miksi. Lewis arvelee, että kyseessä on harmiton kepponen, mutta pelkää, että pila voi johtaa loukkaantumisiin.

– Jos joku luulee nukkea lapseksi, ryhtyy toimiin pelastaakseen lapsen liikenteen tieltä ja loukkaantuu siinä itse, ei kyseessä ole enää vitsi.

Lähde: UPI

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Laittaudutko kotona miestäsi varten, Vanessa Kurri?

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin menestys ja julkisuus vaikutti Aki Samulin ihmissuhteisiin – "Yhtäkkiä ei pyydetä enää mihinkään!"

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!