Oho
Koronavirus

Keskustelu koronaviruksesta aiheutti väkivaltaisen yhteenoton: kaksi äitiä joutui sairaalaan!

04.02.2020 16:02

Kiinasta lähtöisin oleva koronavirus on levinnyt jo yli 20 maahan ja kylvänyt paniikkia ympäri maailmaa. Australiassa äitien kiivas keskustelu viruksesta sai tunteet kuumenemaan niin paljon, että tilanne eskaloitui väkivaltaiseksi yhteenotoksi. Poliisin mukaan osanottajat päätyivät sairaalaan.

Riita puhkesi Sydneyn äideille tarkoitetulla keskustelupalstalla. 33- ja 36-vuotiaat naiset ajautuivat sanaharkkaan keskustellessaan koronaviruksesta. Lopulta he päättivät selvittää asiat kasvotusten. He tapasivat Brookvalen esikaupunkialueella.

– Yhteenotto eskaloitui nopeasti sanallisesta fyysiseksi. Oli tönimistä, lyömistä, hiusten vetämistä, ja lopulta he olivat molemmat maassa tajuttomana, huolimatta sivullisten pyrkimyksistä puuttua tilanteeseen, Northern Beachesin poliisi kommentoi.

Paikalle kutsuttiin poliisi ja ambulanssi. Naiset kuljetettiin sairaalaan, missä  36-vuotiasta hoidettiin pään ja hartioiden alueen vammojen takia. 33-vuotias äiti satutti kahakassa olkapäänsä. Poliisin mukaan molemmat on sittemmin kotiutettu sairaalasta.

Lähde: Fox News

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!