Oho
Raha

Kanadalaisen liikemiehen radikaali ratkaisu: poltti miljoonan - ei halunnut maksaa ex-vaimolleen senttiäkään!

07.02.2020 18:01

Kanadalaisen liikemiehen uskotaan polttaneen miljoona Kanadan dollaria (685 420 euroa) käteistä, jotta hän ei joutuisi antamaan niitä ex-vaimolleen. Asia kävi ilmi avioero-oikeudenkäynnissä.

55-vuotias Bruce McConville myönsi oikeudessa, että hän teki 25 nostoa kuudelta eri pankkitililtä ja poltti rahat. Hän kertoi polttaneensa suuren summan käteistä kahdessa osassa, 23. syyskuuta ja 15. joulukuuta. Hän sanoi ansainneensa poltetut rahat myymällä osan kiinteistöistään ja yrityksistään.

Tuomioistuin oli kieltänyt miestä myymästä omaisuuttaan avioeroprosessin ollessa kesken. Ottawan pormestariksi vuonna 2018 pyrkinyt mies pimitti omaisuuttaan tarkoituksella, jotta tuomioistuin ei voisi määritellä, paljonko elatusapua miehen tulisi maksaa ex-vaimolleen ja lapsilleen. 

Hänelle langetettiin 30 päivän vankeusrangaistus oikeuden määräyksen vastaisista toimista. Lisäksi tuomari määräsi McConvillen maksamaan ex-puolisolle 1 370 euroa joka päivä siihen saakka, kunnes mies on valmis selvittämään taloutensa todellisen tilan tuomioistuimelle.

Lähde: Fox News

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!