Skip to main content

Kaikkien aikojen pahimmat treffit: ensin ikkunan väliin jäi jumiin kakka, sitten nainen!

Vaikka olisit joskus ollut epäonnistuneilla treffeillä, tämä tarina todennäköisesti peittoaa omasi. BBC julkaisi tarinan naisparasta, jonka treffit menivät pahimmalla mahdollisella tavalla pieleen.

Nainen, joka haluaa ymmärrettävästi pysytellä nimettömänä, oli treffeillä Bristolissa asuvan opiskelijan, Liam Smithin, kanssa. Jossakin vaiheessa iltaa nainen poistui vessaan.

– Meillä oli ollut mukava ilta. Söimme herkullisen kanaillallisen tunnetussa ravintolassa, joimme pari olutta ja suuntasimme minun luokseni nauttimaan viinistä ja elokuvasta, Smith kuvailee.

– Kun hän palasi vessasta, hänen kasvoiltaan paistoi paniikki.

Kävi ilmi, että naisella oli ollut vaikeuksia saada huuhdeltua ulosteensa vessanpöntöstä. Niinpä paniikkiin mennyt nainen oli onkinut kakkansa pöntöstä ja yrittänyt heittää sen ulos puutarhaan. Se ei kuitenkaan päätynyt puutarhaan, vaan jäi kahden raolleen aukeavan ikkunan väliin. Lopulta naisen oli pyydettävä apua Smithiltä, jonka hän oli tavannut Tinderissä.

Nainen jäi jumiin

Kun Smith lähti etsimään vasaraa, jolla hän voisi rikkoa ikkunan, nainen, joka oli entinen telinevoimistelija, päätti kiivetä ikkunoiden väliin hakemaan kakkaa. Hän sukelsi kapeaan rakoon pää edellä, ja jäi jumiin. Lukuisista yrityksistä huolimatta nainen ei päässyt enää pois ikkunoiden välistä.

– Jouduin soittamaan palokunnan paikalle. Kunhan he saivat itsensä koottua, he menivät he sisälle auttamaan, Smith jatkaa.

Smith jakoi uskomattoman tarinan crowdfunding-sivustolla, jossa hän keräsi rahaa ikkunansa korjaamiseksi. Vaikka miehen tavoitteena oli vain 200 puntaa, myötämielinen yleisö lahjoitti tälle 1200 puntaa eli noin 1300 euroa. Smithin mukaan ylimääräiset rahat on jaettu puoliksi kahden hyväntekeväisyysjärjestön kanssa, joista toinen tukee palomiesten toimintaa ja toinen rakentaa vessoja kehitysmaihin.

Uskomatonta kyllä, Smith ja nainen tapailevat toisiaan yhä. 

– Saimmehan pahimmat asiat alta pois heti kättelyssä, Smith toteaa.

Lähde: BBC


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!