fbq
Oho
07.02.2020 22:01
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
Seksinukeillekin pidetään hautajaisia.
Japanilainen Human Love Doll Company järjestää hautajaismenoja loppuun palvelleille seksinukeille!
Oho
07.02.2020 22:01
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

Seksinuket yleistyvät koko ajan ja niistä tulee yhä realistisempia. Sen myötä asiakkaat muodostavat yhä voimakkaamman tunneyhteyden silikonihahmoihin, ja niistä luopuminen koetaan henkilökohtaisena menetyksenä. Siksi Japanissa on alettu kunnioittaa edesmenneitä nukkeja virallisella hautajaisseremonialla.

Human Love Doll Companyn asiakkailla on mahdollisuus jättää kunnon jäähyväiset seksinukeilleen, sillä yritys on alkanut pitää hautajaisia ​​käytöstä poistetuille seksinukeille. Juhlamenot hoitaa paikallinen pornotähti Rei Kato. Seremonian jälkeen nukke hävitetään asianmukaisesti, ja omistaja saa muistoksi kauniin valokuvan ja pienen palasen entisestä seksilelustaan. 

Ilmeisesti nukkehautajaisille on kysyntää. Japanissa myydään vuosittain arviolta yli 2 000 seksinukkea, ja Mirror-lehden mukaan miehet, jotka ovat hankkiutumassa eroon rikki menneestä nukesta, toivovat ihmismäiselle lelulleen arvokasta lähtöä. Useat temppelit pitivät jo nukeille hautajaisia muistuttavia seremonioita. ​

– Seksinukkejen määrän kasvaessa ja ostamisen helpottuessa on väistämätöntä, että myös ikääntyneiden nukkejen määrä kasvaa. On arvoitu, että seksinukkejen hävittämisestä tulee lopulta sosiaalinen ongelma, Human Love Doll Companysta kerrotaan.

Yrityksen mukaan maassa on jo ilmennyt tapauksia, joissa kaatopaikalle lähetettyä nukkea on erehdytty luulemaan ihmisen ruumiiksi. Yrityksen tarjoama menettelytapa takaa nuken asianmukaisen hävittämisen samalla, kun se tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden jättää hyvästinsä.

– Hautajaisseremonia on omistettu arvokkaalle nukelle, jonka kanssa vietit paljon aikaa.

Sama yritys järjestää hautajaisia myös pehmoleluille ja figuriineille.

Lähde: Mirror 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »