Identtiset kaksoset Anna ja Lucy jakavat elämässään ihan kaiken: Meillä on sama mieskin – häkellyttävät kuvat!

Oho | 07.06.2017 08:45

Australialaiset Anna ja Lucy DeCinque nimittävät itseään maailman identtisimmiksi kaksosiksi. 32-vuotiaat naiset ovat päättäneet olla täysin samanlaisia. He ovat käyttäneet kauneusleikkauksiin yli 150 000 euroa, jotta olisivat mahdollisimman paljon samannäköisiä.

Kaksosten erikoinen elämäntapa on saanut paljon huomiota lehdissä ympäri maailmaa ja sosiaalisessa mediassa. Anna ja Lucy pitävät yhteistä YouTube-kanavaa, Instagram-tiliä ja Facebook-sivua, joissa avautuvat elämästään. YouTubessa julkaistut videot ovat saaneet alle neljässä vuodessa yli miljoona katselukertaa.

Anna ja Lucy pyrkivät sosiaalisen median avulla samanlaiseen tunnettavuuteen kuin Kardashianin sisarukset. Heidän tavoin myös Annan ja Lucyn tavoitteena on saada oma tosi-tv-sarja.

Suihkussa yhdessä

Identtisyys ei liity pelkästään ulkonäköön, vaan Anna ja Lucy myös jakavat kaiken elämässään. Siskokset ovat korkeintaan tunnin päivässä erillään tosistaan, ja he jopa käyvät suihkussa yhdessä. Siskokset käyttävät samoja vaatteita, ja heillä on yhteinen puhelin. Kaiken tämän lisäksi molemmat ovat avoliitossa saman miehen kanssa.

Ben Byrne on avoliitossa Annan ja Lucyn kanssa.

34-vuotias Ben Byrne on asunut naisten kanssa yhdessä jo usean vuoden ajan. Sähkömekaanikkona työskentelevä mies tapasi molemmat avovaimonsa Facebookissa. Kun yhteydenpito alkoi mennä vakavammaksi, siskokset ilmoittivat, että he tulevat pakettina. Benin oli siis otettava molemmat, tai hän ei saisi kumpaakaan. Ben hyväksyi ehdotuksen ja muutti sisarusten kanssa yhteen vuoden seurustelun jälkeen.

Samassa taloudessa asuu myös Annan ja Lucyn äiti.

– Ben on meille täysin tasapuolinen. Annan suutelemisen jälkeen Ben suutelee minua heti seuraavaksi. Hän pitää meitä molempia kädestä kiinni, kun menemme ulos. Emme ole mustasukkaisia toisillemme, koska tiedämme Benin rakastavan yhtä paljon meitä kumpaakin, Lucy kertoo.

Yhtä aikaa raskaaksi

Yöt Anna, Lucy ja Ben viettävät kolmistaan samassa sängyssä.

– Ihmiset ovat sanoneet sen olevan inhottavaa, mutta meille se on toimiva ratkaisu, sisarukset vakuuttavat.

Kolmikko haluaa saada lapsia tulevaisuudessa. Se tehtäneen koeputkihedelmöityksellä, koska Anna ja Lucy haluavat olla raskaana yhtäaikaa, kuten heidän elämäntapaansa kuuluu.

Myös häitä on mietitty. Ongelmana on löytää paikka, jossa yksi mies voisi mennä naimisiin samanaikaisesti kahden naisen kanssa. YouTube-videollaan siskokset arvelevat, että Yhdysvalloissa Arizonan osavaltiossa sijaitseva Tucson voisi olla sellainen paikka.

Mielenterveysongelmia

Kalliit kauneusleikkaukset ovat alkaneet kaduttaa, ja nyt he haluaisivat palata luonnollisempaan ulkonäköön. Sisarukset myöntävät kärsivänsä ruumiinkuvan häiriöstä ja käyttävänsä masennuslääkkeitä.

Kauneusoperaatiot kaduttavat sisaruksia.

– Vihaan sitä, mitä teimme itsellemme. Halusimme isoja seksikkäitä muotoja. Ihmiset sanoivat, että menimme liian pitkälle, mutta näimme sen silloin eri tavalla, Anna sanoi.

Myös Lucy on katunut plastiikkakirurgin pöydälle asettumista.

– Etsimme toisistamme puutteita päivittäin. Häpeämme tehtyjä muutoksia ulkonäköömme, mutta nyt myönnämme sen ja hyväksymme diagnoosin, Lucy sanoo.

Videolla Anna ja Lucy kertovat seksistä saman miehen kanssa:

 

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press, MVphotos
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!