Huumekoira paljasti huumeet naisen rintaliiveissä.

Huumeita salakuljettanut nainen jäi kiinni, kun huumekoira innostui hänen rinnoistaan!

Oho | 28.06.2018 14:02

Nainen jäi kiinni huumeiden salakuljettamisesta, koska koira ei lakannut tuijottamasta hänen rintojaan. 

Chloe Jones, 20, saapui tapaamaan poikaystäväänsä vankilaan Swanseassa, Walesissa. Hänen aikeenaan oli salakuljettaa rakkaalleen Subutex-tabletteja rintaliiveissään.

Jones jäi kuitenkin kiusallisesti kiinni, kun huumekoira innostui hänen rinnoistaan. Koira, joka on koulutettu havaitsemaan laittomia huumausaineita, jäi tujottamaan rintoja, kunnes viranomaiset päättivät tutkia tytön.

Molemmat kärsivät heroiiniriippuvuudesta

Tuomioistuin kuuli, että Jonesin rintaliiveistä löytyi yhteensä 13 murskattua Subutex-pilleriä, joita voidaan käyttää heroiinin korvikkeena. Jones väitti kivenkovaan, että tabletit olivat hänen omaan käyttöönsä, ja että hän oli unohtanut poistaa ne alusvaatteistaan ennen kuin lähti vierailemaan poikaystävänsä luona.

Puolustusasianajaja Robin Rouch kuitenkin myönsi, että Jones oli yrittänyt viedä Subutexia vieroitusoireista kärsivälle kumppanilleen. Sekä Jonesin että hänen poikaystävänsä tiedetään kärsineen heroiiniriippuvuudesta.

Koska myös Jonesilla on jo ennestään rikostaustaa, myönsi Rouch, että vankeusrangaistus on todennäköisesti väistämätön.

Salakuljetettujen huumausaineiden arvoksi on kerrottu "useita satoja puntia". Jones tuomittiin 16 viikon vankeuteen nuorisovankilaan. 

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!