Oho

Humalainen mies sairaalaan ankerias anuksessa!

19.11.2017 20:31

Humalainen mies hakeutui sairaalaan ankerias anuksessaan. Hän on kieltäytynyt kertoimasta lääkäreille, kuinka eläin päätyi sinne.

40-vuotias mies, joka ei halunnut nimeään julkisuuteen, otettiin hoitoon Nanchangin yliopistollisessa sairaalassa Itä-Kiinassa.  Röntgenkuvat paljastivat miehen sisällä olevan olennon. Kirurgien mukaan ankerias oli kiemurrellut ylöspäin, aiheuttaen vahinkoa miehen elimistössä. Eläin saatiin lopulta poistettua ja mies toipuu parhaillaan sairaalassa. Kirurgit uskovat, että ankerias oli asetettu peräaukkoon tahallisesti. 

Uskomatonta kyllä, kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun lääkärit ovat poistaneet ankeriaita ihmiskehoista Kiinassa. Tämän vuoden huhtikuussa 49-vuotias mies joutui poistattamaan ankeriaan suolistostaan Guangdongin maakunnassa. Hän selitti työntäneensä eläimen peräaukkoonsa "parantaakseen ummetuksen". Kuukautta myöhemmin, toinen mies joutui sairaalaan samasta syystä Sichuanissa. Tällä kertaa miehen ystävät olivat asettaneet ankeriaan hänen peräaukkoonsa.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!