Hyppää pääsisältöön

Henkiparantaja kiittää nuorekkuudestaan keijuja!

Flavia Peters, 50, saa usein kuulla näyttävänsä ikäistään nuoremmalta. Enkelihoitoja työkseen tekevä nainen kiittää ulkonäöstään keijujen taikavoimia.

- Olen 50-vuotias, mutta keijuvuosissa paljon vanhempi. Luulen, että näytän nuoremmalta, koska työskentelen keijuenergian parissa. Samoin kuin minä, myös keijut ovat vanhoja sieluja, mutta näyttävät nuorilta, hän selittää Mirror-lehdelle.

Keijuvoimaa

Peters näki keijun ensimmäistä kertaa 11-vuotiaana. Siitä saakka hän on uskonut keijuihin, haltijoihin ja muihin myyttisiin olentoihin. Aikuisiällä hän päätti käyttää lahojaan toisten auttamiseen. Kolmikymppisenä hän kouluttautui enkelihoitajaksi Kaliforniassa. Nykyään Peters toimii kristalliparantajana sekä järjestää työpajoja, joissa erilaisten ongelmien kanssa painivat ihmiset voivat ammentaa keijujen voimista.

- Ihmiset tulevat luokseni kaikenlaisten ​​ongelmien kanssa. Autan heitä ennustamalla enkelikorteista, tekemällä manauksia ja loitsuja. Tarkastelen, löytyykö heiltä aiempaa yhteyttä keijuihin... Kaikki löytävät yhteyden keijumaailmaan omalla tavallaan. Jotkut voivat kuulla ne, jotkut näkevät ne ja toiset voivat jopa tuntea ne.

Vaihtokauppaa

Peters uskoo, että keijut lainaavat voimiaan erityisesti ihmisille, jotka toimivat luonnon hyväksi. Siksi hän pyrkii itse auttamaan planeettaa arjen pienillä teoilla. Vastineeksi hän on saanut keijuilta ulkonäkönsä, uransa ja ihmissuhteensa.

- Se on molemminpuolinen vaihtokauppa... Jos teet jotain niiden hyväksi, saat vastineeksi keijutaikaa. Kerran jahtasin tuulen riepottelemaa roskaa hyvän aikaa. Lopulta se laskeutui hopeisen rannekorun päälle ja tiesin sen olleen niiden tapa sanoa kiitos, Peters kertaa.

Nainen toivoo, että useampi ihminen uskaltaisi suhtautua myyttiseen maailmaan avarakatseisemmin.

- Mitä harvempi ihminen uskoo keijuihin, sitä vähemmän energiaa niillä on käytettävänään. Jokaiselta löytyy maaginen yhteys. Sinun on vain pidettävä mielesi avoinna sille.

Lähde: Mirror


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!