Oho
Katso videot!

Henkiparantaja kiittää nuorekkuudestaan keijuja!

22.07.2019 16:33

Flavia Peters, 50, saa usein kuulla näyttävänsä ikäistään nuoremmalta. Enkelihoitoja työkseen tekevä nainen kiittää ulkonäöstään keijujen taikavoimia.

- Olen 50-vuotias, mutta keijuvuosissa paljon vanhempi. Luulen, että näytän nuoremmalta, koska työskentelen keijuenergian parissa. Samoin kuin minä, myös keijut ovat vanhoja sieluja, mutta näyttävät nuorilta, hän selittää Mirror-lehdelle.

Keijuvoimaa

Peters näki keijun ensimmäistä kertaa 11-vuotiaana. Siitä saakka hän on uskonut keijuihin, haltijoihin ja muihin myyttisiin olentoihin. Aikuisiällä hän päätti käyttää lahojaan toisten auttamiseen. Kolmikymppisenä hän kouluttautui enkelihoitajaksi Kaliforniassa. Nykyään Peters toimii kristalliparantajana sekä järjestää työpajoja, joissa erilaisten ongelmien kanssa painivat ihmiset voivat ammentaa keijujen voimista.

- Ihmiset tulevat luokseni kaikenlaisten ​​ongelmien kanssa. Autan heitä ennustamalla enkelikorteista, tekemällä manauksia ja loitsuja. Tarkastelen, löytyykö heiltä aiempaa yhteyttä keijuihin... Kaikki löytävät yhteyden keijumaailmaan omalla tavallaan. Jotkut voivat kuulla ne, jotkut näkevät ne ja toiset voivat jopa tuntea ne.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Vaihtokauppaa

Peters uskoo, että keijut lainaavat voimiaan erityisesti ihmisille, jotka toimivat luonnon hyväksi. Siksi hän pyrkii itse auttamaan planeettaa arjen pienillä teoilla. Vastineeksi hän on saanut keijuilta ulkonäkönsä, uransa ja ihmissuhteensa.

- Se on molemminpuolinen vaihtokauppa... Jos teet jotain niiden hyväksi, saat vastineeksi keijutaikaa. Kerran jahtasin tuulen riepottelemaa roskaa hyvän aikaa. Lopulta se laskeutui hopeisen rannekorun päälle ja tiesin sen olleen niiden tapa sanoa kiitos, Peters kertaa.

Nainen toivoo, että useampi ihminen uskaltaisi suhtautua myyttiseen maailmaan avarakatseisemmin.

- Mitä harvempi ihminen uskoo keijuihin, sitä vähemmän energiaa niillä on käytettävänään. Jokaiselta löytyy maaginen yhteys. Sinun on vain pidettävä mielesi avoinna sille.

Lähde: Mirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Aww, Juuso-karhusta tuli tuplaisä! Suloiset pennut sulattavat kaikkien sydämet – katso video!

Katso video!

Romugrilli: Suoraa puhetta seksistä ja pornosta – ”Vanhan kansan jörnäytys on lähetyssaarnaaja, takaapäin ja suihin!”

Katso video!

Madonnan tytär hätkähdytti: Orgiat Art Baselissa!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!