Oho
Gwynehin kynttilä sai kilpailijan.

Gwyneth Paltrow'n emättimeltä tuoksuva kynttilä sai kilpailijan peniskynttilästä!

24.01.2020 08:33

Gwyneth Paltrow'n luotsaama verkkokauppa Goop herätti hiljattain huomiota This Smells Like My Vagina-tuoksukynttilällään. Kynttilä sai paljon huomiota myös mediassa, eikä aikaakaan kun se sai rinnalleen kilpailijan. Tasa-arvon asialla oleva kanadalainen mainostoimisto on julkistanut oman, This Smells Like My Penis-kynttilän.

Mainostoimisto Taxi on luonut Goopin tuotetta erehdyttävästi muistuttavan kynttilän, joka ainoa selkeä ero on hinnassa. Siinä missä Goopin kynttilä maksaa 75 dollaria (67,65 euroa), penisversion hintalappu on 100 dollaria (90,20 euroa). Hinta ei ole mielivaltaisesti päätetty, vaan tempauksen tarkoituksena on korostaa sukupuolten välisiä palkkaeroja Kanadassa.

– Se maksaa 25 prosenttia enemmän kuin vastaava, emättimeltä tuoksuva kynttilä. Vaikka Kanadassa on laitonta maksaa naisille vähemmän kuin miehille, sukupuolten väliset palkkaerot haisevat yhä voimakkaasti ilmassa, mainostoimisto kirjoittaa tuotteen kuvauksessa.

Taxin mukaan naisen dollari on Kanadassa 75 senttiä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAXI (@taxiagency) on

Lähde: New York Post

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!