Etsintäkuulutus: Helsinkiläisravintola haluaa löytää Joannan - "Tarjoamme illallisen!"

Oho | 12.04.2017 11:14

Helsinkiläinen Cantina West -ravintola julkaisi viime lauantaina Facebook-sivullaan etsintäkuulutuksen.

Ravintolan työntekijät olivat löytäneet Cantina Westin naistenvessasta kihlasormuksen, jossa oli kaiverrettuna Joanna-nimisen naisen nimi. Työntekijöillä ei ole tietoa, kuinka kauan sormus on lymyillyt vessassa, mutta kaiverruksen mukana Joannan kihlaus on tapahtunut vuonna 2000.

Cantina West toivoo sosiaalisessa mediassa apua asiakkailtaan, jotta oikea Joanna löytyisi. Ravintola lupaa tarjota ilmaisen illallisen sekä Joannalle että ratkaisevan vinkin antajalle. Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä MTV.

"Emme vedä johtopäätöksiä suhteen nykytilasta"

Ravintolan Facebook-päivitys kuului näin:

"Hei Joanna. Muistatko sen aamun jolloin huomasit miehesi (tai naisesi) tulleen myöhään kotiin ja hukanneen kihlasormuksensa. Saattaa tulla hiukan yllätyksenä, mutta me löysimme sen ravintolamme naistenvessasta, johon se oli ovelasti kätkenyt itsensä ehkä useammankin vuoden ajaksi.

Kihlajaispäivänne oli vuonna 2000, joten emme vedä täällä mitään johtopäätöksiä suhteenne nykytilasta. Toivomme kuitenkin parasta mahdollista lopputulosta ja haluaisimme tästä syystä vielä kysäistä, löytyisikö tälle vielä käyttöä?

Jos haluat tämän vielä sulhosi sormeen pujottaa, niin ota yhteyttä meihin yksityisviestillä ja kerro mitä muuta nimesi lisäksi sormukseen on kaiverrettu.

Arvostamme myös jos vihjaatte tästä mahdollisesti ystäväpiirissänne oleville Joanna -nimisille henkilöille.

Edit: JOS tätä kautta Joanna oikeasti löytyy, niin tarjoamme illallisen meidän ruokalistalta (http://bit.ly/2oYli5y) sekä itse Joannalle, että hänelle joka on ensimmäisenä hänet täällä tägännyt."

Suomessa 3 496 Joannaa

Päivityksen kommentteihin asiakkaat ovat linkanneet lukuisia Joanna-nimisiä naisia, mutta toistaiseksi oikeaa Joannaa ei ole löytynyt.

Cantina West kuitenkin kirjoittaa kommenteissa, ettei aio luovuttaa:

"Väestörekisterikeskuksen mukaan Joanna-nimisiä on 3 496. Tässä kommenttiosastossa heitä on vasta noin 10. Eli vielä riittää etsittävää.

Pohditaan, pitäisikö tää käydä heittämässä vain Suomen poliisille, mutta ei hekään varmaan Joannaa ihan helposti löytäisi. Vai mitä sanotte?"

Jotta oikea Joanna löytyisi, tätäkin artikkelia kannattaa jakaa! Toivottavasti kihlasormus löytää tiensä Joannan luo.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Facebook / Cantina West
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!