Entinen skientologi väittää: John Travolta yritti herättää poikansa henkiin!

Oho | 11.07.2019 21:33

Oopperalaulaja Plácido Domingon entinen miniä, Sam Domingo, oli skientologi 22 vuoden ajan. The Daily Mailin haastattelema nainen, joka jätti kirkon 2000-luvulla, esittää nyt villejä väitteitä skientologiakirkon julkkisjäsenistä. Hän väittää muun muassa, että näyttelijä John Travolta yritti herättää edesmenneen poikansa henkiin.

Travolta menetti Jett-poikansa traagisesti vuonna 2009. 16-vuotias Jett kuoli epilepsiakohtaukseen perheen lomamatkalla Bahamasaarilla. Domingon mukaan Travolta yritti herättää poikansa henkiin ambulanssissa. Näyttelijä yritti käskeä Jettin henkeä, joka tunnetaan skientologiassa termillä thetan, palaamaan pojan ruumiiseen.

- Skientologiassa uskotaan, että thetan valitsee ruumiin vasta syntymän hetkellä. Jos vauvan menettää ennen syntymää, on se ollut pelkkä tyhjä kuori. Sama pätee kuolemaan. Kun ruumiille ei ole enää käyttöä, thetan voi vain mennä ja valita uuden ruumiin ja jatkaa siitä, mihin jäi, Domingo selittää lehdessä.

Myös Travoltan vaimo, Kelly Preston, tukeutui Jettin kuoleman jälkeen kirkkoon. 

- Kun menetät lapsen, skientologit uskovat, että thetan jättää yhden fyysisen ruumiin ja löytää toisen. Kelly tuli raskaaksi niiden kuukausien aikana, joina hän sai kirkolta ohjausta, ja Ben syntyi hieman yli puolitoista vuotta Jettin kuoleman jälkeen. Kelly uskoo, että Jettin thetan elää Benissä, Domingo jatkaa.

Skientologiakirkon tiedottaja on kiistänyt 51-vuotiaan Domingon väitteet.

Lähde: The Daily Mail

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!