Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Myös Kylie Jenner käyttää crop topeja.

Crop topit eivät enää ole vain naisten juttu - myös miehet innostuivat napapaidoista! Katso kuvat!

Crop topit, eli tuttavallisemmin napapaidat, ovat olleet viime aikoina kovassa huudossa. Nykyään muoti-ilmiö ei ole enää vain naisia varten, vaan myös miehet ovat innostuneet vatsan paljastavista topeista. Esimerkiksi nettikauppa ASOS myy parhaillaan miehille suunnattua napapaitaa.

Lyhyt toppi on herättänyt hämmennystä somettajien joukossa, sillä perinteisesti paljastavat vaatteet ovat kuuluneet yksinomaan naisille. Kyseinen vaatekappale kuuluu kiistatta pillifarkkujen ja mikroshortsien kategoriaan, joita käyttäessään miehet joutuvat yhä sietämään pilkkaa.

Muodin kehittyessä ja sukupuoliroolien hämärtyessä kuitenkin myös miehet ovat valmiita pukeutumaan yhä rohkeammin. Kuluneen vuoden aikana muun muassa miesten hameista on tullut kuuma ilmiö catwalkeilla ja punaisilla matoilla.

Aina miehet eivät toki ole pelänneet napapaitoja, 80-luvulla muun muassa Bel Airin prinssi Will Smith ja edesmennyt Prince suosivat paidoissaan lyhyempää mittaa. Nyt somevaikuttajat ja julkkikset ovat jälleen innostumasta miesten napapaidoista. Kid Cudi pukeutui crop topiin esiintyessään Coachella-festivaaleilla ja Sillä silmällä-Antoni käytti sarjan promokuvissa napamittaista hupparia. Amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Ezekiel Elliott valitsi leikatun paidan NFL-tapahtuman punaiselle matolle.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!