Oho
Katso videot!

Aww, kultainennoutaja esti kissatappelun! Katso viraaliksi mennyt video!

17.08.2018 18:29

Koira on ihmisen - ja ilmeisesti myös kissan - paras ystävä. Lauhkea kultainennoutaja, joka esti kissatappelun, on noussut kuluneella viikolla todelliseksi julkkikseksi sosiaalisessa mediassa.

Netissä leviävällä videopätkällä nähdään kaksi kissaa, joiden välille on syntymässä rähinää. Talutushihnassa oleva kissa on juuri syöksymässä kohti toista kissaa, kun kultainennoutaja tulee väliin. Koira kantaa kissan pois hihnasta pidellen, ennen kuin tilanne ehtii käydä väkivaltaiseksi. Videon taustoista ei juurikaan ole tietoa, mutta koiran tottuneiden otteiden perusteella vaikuttaisi siltä, että se on joutunut suitsimaan pienikokoista riitapukaria ennenkin.

Video on julkaistu niin YouTubessa, Twitterissä kuin Redditissä, ja se on kerännyt miljoonia katsojia.

Lähde: YouTube

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

TIS-Iltarovio: Lancesta eronnut Viivi avoimena masennuksestaan - yritti itsemurhaa nuorempana: "Minulla oli ollut paha masennuskausi"

Katso video!

BB-Valvomo: Häädetty Roope sai armottomia haukkuviestejä välittömästi talosta poistuttuaan – ”Puhelin lauloi heti käteen saatuani!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!