Hyppää pääsisältöön
Pulun pesä aiheutti vakavan onnettomuuden.

Apua! Pulun suututtama mies mursi jokaisen luun kasvoistaan!

Kentissä asuva Tom Locke ei pitänyt siitä, että hänen talonsa katolla majaili pulu. Lopulta hän päätti itse kiivetä katolle, tuhotakseen pulun pesän. Tämä johti siihen, että mies mursi jokaisen luun kasvoistaan.

40-vuotias Locke kiidätettiin helikopterilla sairaalaan sen jälkeen, kun hän putosi oman talonsa katolta. Hän putosi kolme kerrosta yritettyään poistaa aurinkopaneelien taakse rakennettua pulun pesää. Mies mursi pudotuksessa reisiluunsa, vasemman ranteensa, sekä kyynärvartensa. Lisäksi kaikki hänen kasvojensa luut murtuivat. 

Locken raskaana oleva puoliso, Lydia Clark, kuuli tömähdyksen ja soitti hätänumeroon. Vakavasti verta vuotava mies sai nopeaa hoitoa, kun hänet lennätettiin helikopterilla reilun sadan kilometrin matka sairaalaan.

Korjattuaan muut vammat, kirurgit viettivät leikkaussalissa 10 tuntia rakentaen miehen kasvoja uudelleen. Locke toipuu vammoistaan parhaillaan sairaalassa.

– Ilman helikopterialustaa hän olisi todennäköisesti kuollut. Olen kiitollinen ambulanssihelikopterin henkilökunnalle, Locke toteaa.

Lähde: Evening Standard


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
ALL OVER PRESS

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!