fbq
Oho
08.09.2017 20:05
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Roswellin museossakin on avaruusolentoja.
Amerikkalaisessa lentotukikohdassa säilytetään "eläviä ja kuolleita" avaruusolentoja!
Oho
08.09.2017 20:05
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Eläkkeellä oleva ilmavoimien insinööri Raymond Szymanski väittää, että Yhdysvaltalaisessa lentotukikohdassa on "eläviä ja kuolleita" avaruusolentoja.

Wright-Pattersonin lentotukikohdan entinen työntekijä tekee kohuväitteen uudessa kirjassaan, 50 Shades of Greys. 39 vuotta huippusalaisessa lentotukikohdassa Ohiossa työskennellyt Szymanski kirjoittaa, että Roswellin vuoden 1948 UFO:t kuljetettiin Ohiolaiseen lentotukikohtaan tutkittavaksi.

Szymanski sanoo kuulleensa asiasta ensimmäisellä työviikollaan tukikohdassa.

– Seuraavien neljän vuosikymmenen aikana kävin kymmeniä, ellen satoja lyhyitä keskusteluja salaisuudesta, joka minulle oli paljastettu ensimmäisellä viikollani, hän kertoo.

120-senttinen avaruusolio

Väitteen mukaan tukikohdan "salaisissa tunneleissa" säilytetään "sekä eläviä että kuolleita" avaruusolentoja. Insinööri arvelee, että maan alla sijaitsevien, huippumodernien tilojen "ilmasto" on säädetty avaruusolennoille sopivaksi. Szymanski sanoo nähneensä säilytystilat, mutta ei itse avaruusolentoja. Hän pohtiikin mahdollisuutta, että avaruusolennot on saatettu myös siirtää toiseen sijaintiin. Hän sanoo kuitenkin kohdanneensa paikan päällä kolmeen otteeseen  "Men In Black -tyyppisiä" miehiä. Lisäksi hän uskoo, että tukikohdassa säilytetään avaruusolentojen teknologiaa.

Szymanski on ottanut valokuvia säilytystiloista, joissa hän uskoo tiedemiesten tutkineen noin 120-senttistä avaruusolentoa. Lisäksi hän uskoo, että kahdeksan avaruusolennon ruumiit on haudattu läheisen parkkipaikan alle. Erinäisten ufotutkijoiden arvioiden mukaan lentotukikohtaan olisi toimitettu jopa 14-16 avaruusolentoa.

Lähde: The Sun

Tilaa Seiskan uutiskirje! »