fbq
Oho
13.11.2019 09:05
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
Amazonissa myyty paita shokeerasi.
Amazon veti suunnatun Daddy's Little Slut -paidan pois myynnistä
Oho
13.11.2019 09:05
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

Amazon on taipunut kritiikin edessä ja vetänyt lapsille suunnatut Daddy’s Little Slut-paidat myynnistä. Myyjä, joka ei liity Amazoniin, tarjoaa verkkokaupassa kuitenkin yhä muita yhtä arveluttavia tuotteita.

OnlyBabyCaren t-paita meni viraaliksi, kun kuva pikkutyttöille suunnatusta vaatteesta jaettiin Twitterissä. Paita on ollut myynnissä Amazonissa kesäkuusta saakka ja verkkokaupan kuvauksen mukaan se sopii erinomaisesti muun muassa “ulkona leikkimiseen, syntymäpäiväjuhliin, vauvakutsuille ja kastejuhliin". Ymmärrettävästi somettajat eivät olleet innoissaan paidan sanomasta.

- Ihmiskunta oli virhe, tässä esimerkki numero 3415621, @JoanneMason11 kommentoi julkaisua.

- Jos joskus näen lapsen, jolla on tämä t-paita yllään, soitan poliisille, @PhoenixRisingSt kirjoitti.

Amazonin tiedottaja kertoo New York Postille, että paita on poistettu myynnistä.

- Kaikkien myyjien on noudatettava myyntiohjeitamme, ja toisin toimiviin myyjiin tullaan kohdistamaan toimenpiteitä, joihin lukeutuu tilin mahdollinen poisto. Kyseistä tuotetta ei ole enää saatavilla.

Vaikka paita on vedetty myynnistä, löytyy OnlyBabyCaren valikoimasta yhä lukuisia muita kyseenalaisia tuotteita. Myyjä kauppaa muun muassa Honey Badger Don't Care-tekstillä varustettua tyttöjen t-paitaa, sekä hattua, johon on kirjailtu sanat Black Guns Matter. Amazonin tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta yhä myynnissä olevia tuotteita.

Lähde: New York Post, Amazon

Tilaa Seiskan uutiskirje! »