fbq
Oho
29.01.2019 21:09
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press
Jackass innoitti temppuilijan.
Alkoholi ja Jackass-temput eivät sovi yhteen: piikikäs kala juuttui humalaisen miehen kurkkuun!
Oho
29.01.2019 21:09
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press

Liikaa olutta nauttinut, 28-vuotias mies sai päähänsä nielaista elävän kalan Alankomaissa. Piikikäs kala jumittui miehen kurkkuun ja tämä joutui hakeutumaan sairaalaan. Rotterdamin yliopiston lääketieteellisen keskuksen lääkärit jakoivat miehen potilaskertomuksen Acta Oto-Laryngologica -lehdessä.

Mies oli nauttinut "ylettömästi" olutta ja ilmeisesti myös ekstaasia ystäviensä kanssa, kun idea juolahti hänen mieleensä huhtikuussa 2016. Hänen inspiraationaan toimi Jackass-temppu, jossa Steve-O nielaisi elävän kultakalan.

Hän päätti nielaista kalan kotonaan sijainneesta akvaariosta. Ensin useampi ystävyksistä nielaisi kultakaloja, jotka "liukuivat sulavasti". Seuraava kala ei kuitenkaan ollut valmis nieltäväksi ilman taistelua. 28-vuotias yritti nielaista noin viisisenttisen kuparimonnisen, joka kuitenkin puolusti itseään myrkkyä vapauttavilla piikeillään.

Yritti oksentaa kalan ulos

Kala jäi kiinni miehen nieluun. Koska hän oli "selvästi tuskissaan", hänen ystävänsä koitti auttaa häntä Heimlichin otteella, mutta turhaan. Mies työnsi sormet kurkkuunsa saadakseen oksennettua kalan ulos. Myöskään se ei toiminut.

– Yritettyään useita tunteja hoitaa ongelma nauttimalla olutta, hunajaa ja jäätelöä, potilas saapui lopulta ensiapuun, lääkärit kirjoittavat.

Lääkärit poistivat kuolleen kalan kirurgisesti. He poistivat potilaan nielusta myös useita piikkejä. Potilaan ruokatorvi ei ollut vahingoittunut, eikä mies oireillut myrkyn takia.

Kala päätyi museoon

Miehen kerrotaan toipuneen täysin parissa viikossa. Lääkärit kuitenkin muistuttavat, että ”holtittomat juomapelit” ja Jackass-sarjan jäljitteleminen voivat aiheuttaa vakavia vammoja, joilla voi olla pysyviä seurauksia.

Kalan jäänteet ovat esillä Rotterdamin luonnonhistoriamuseossa. 

Lähde: Fox News
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »